Το πάρε-δώσε των άστρων, από 12/12 έως 15/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 12/12 έως 15/12

Πέμπτη 12/12
Ανάγκα και θεοί πείθονται

Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας και ύστερα αρχίστε το οικονομικό ξεσκαρτάρισμα, διαγράφοντας έξοδα που δεν είναι της παρούσης. Η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις και έχει περιοριστικό χαρακτήρα, κάτι που μπορεί να σημαίνει απώλειες ή έκτακτα όσο και αναγκαία έξοδα. Η προνοητικότητα και η τήρηση των κανόνων θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες, αντίθετα αν αδιαφορήσετε ή κινηθείτε παράτυπα σας περιμένει μια ξεγυρισμένη «απανταχούσα»!

Παρασκευή 13/12
Απρόβλεπτες εξελίξεις

Οι πιο τυχεροί θα λάβουν μια θετική όσο και απρόβλεπτη είδηση, στον αντίποδα όμως, για τους περισσότερους η έκπληξη μπορεί να είναι μάλλον δυσάρεστη. Στην απλούστερη εκδοχή ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα εξ αιτίας τεχνικών προβλημάτων, ιδιαίτερα σε ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Αν πάλι «κυνηγάτε» κάποια σημαντική υπόθεση ποντάρετε στην έκπληξη κι αν χρειαστείτε βοήθεια-υποστήριξη είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε ξένους παρά σε οικεία πρόσωπα ή γνωστούς.

Σάββατο 14 και Κυριακή 15/12
Όποιος ψάχνει, βρίσκει

Στην παρούσα φάση προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες του σπιτιού αλλά και η προστασία των χρημάτων ή των αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Μερικοί θα προβείτε σε αναγκαίες κατασκευαστικές εργασίες, ενώ τα καλά νέα είναι ότι ψάχνοντας μπορεί να βρείτε κάτι πολύτιμο, που το θεωρούσατε χαμένο ή αγνοούσατε την ύπαρξη του. Στον αντίποδα, μπορεί να αναζωπυρωθούν περιουσιακές διαφορές του παρελθόντος ή να έρθει να σας... βρει ένα παλαιό χρέος που ζητά επιτακτικά την αποπληρωμή του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved