Το πάρε-δώσε των άστρων, από 9/12 έως 11/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 9/12 έως 11/12

Δευτέρα 9/12
Άμεση νίκη!

Σήμερα όλα θα κριθούν από τον βαθμό της αποφασιστικότητας σας, αφού καλείστε να «χτυπήσετε» μια κι έξω τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψουν έντονες διαφωνίες για ένα οικονομικό ζήτημα, οπότε καλό είναι να είστε σε ετοιμότητα. Οι πιο άτυχοι πάντως, θα χρειαστεί να ξοδέψουν μέρος των οικονομιών τους για την αποκατάσταση μιας ζημιάς. Αποφύγετε την αγορά εύθραυστων ή ευαίσθητων στη... βία αντικειμένων και προτιμήστε εργαλεία, αθλητικά είδη ή όργανα γυμναστικής.

Τρίτη 10/12
Ποντάρετε στην έκπληξη

Σήμερα έχετε να επωφεληθείτε πολλά αν πάτε κόντρα στο ρεύμα και τολμήσετε το... αδιανόητο! Ακόμη, κάποιες θεωρητικά δύσκολες υποθέσεις το πιθανότερο είναι να έχουν ένα αίσιο τέλος, την ίδια στιγμή που μια «υπόθεση ρουτίνας» μπορεί να εξελιχθεί σε μια μίνι τραγωδία. Οι πιο τυχεροί πάντως θα λάβετε μια απροσδόκητη όσο και θετική είδηση σχετική με τα οικονομικά σας. Όσον αφορά τις αγορές, προηγούνται εκείνες των ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και κάποιων «εξεζητημένων» ειδών.

Τετάρτη 11/12
Με παλιά συνταγή

Σήμερα, καλό είναι να ξεσκονίσετε την μνήμη σας, μήπως και ανακαλύψετε μια παλιά και επιτυχημένη οικονομική συνταγή, που θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύστοχη. Ακόμη μην διστάσετε να επωφεληθείτε από την πιστή επανάληψη μιας ακολουθίας συμβάντων. Κέρδη μπορεί να υπάρξουν από επιστροφές χρημάτων ή την πώληση ενός παλαιού αντικειμένου, ενώ όσον αφορά τις αγορές και τις συμφωνίες, προηγούνται εκείνες που έχουν σχέση με το σπίτι ή γενικότερα την ακίνητη περιουσία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved