Το πάρε-δώσε των άστρων, από 5/12 έως 8/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 5/12 έως 8/12

Πέμπτη 5/12
Ευνοημένοι οι τεχνικοί

Σήμερα μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα σχετικά με απαραίτητες τεχνικές εργασίες (εξαρτήματα, εργαλεία, εργατικά), ενώ προτεραιότητα έχει και η φροντίδα της υγείας σας. Οι πάσης φύσεως ειδικευμένοι ιατροί και τεχνικοί λοιπόν αναμένεται να ευνοηθούν από τις εξελίξεις. Γενικότερα, στη δουλειά σας ενδέχεται να προκύψουν έντονες διαφωνίες ή διεκδικήσεις, από την άλλη πλευρά ωστόσο οι πιο τυχεροί μπορεί εισπράξουν μια γενναία αμοιβή, παρέχοντας τις ειδικές υπηρεσίες τους.

Παρασκευή 6/12

Όλα είναι ένα... λάθος!

Η ημέρα δεν προσφέρεται για οικονομικές πράξεις, παρά μόνον για... χαρίσματα! Η δραστική επιρροή του Ποσειδώνα αυξάνει τις πιθανότητες για λάθη ή αστοχίες, ενώ παράλληλα δρομολογεί απάτες, κλοπές, πλαστογραφίες, υπεξαιρέσεις και κάθε είδους πονηριές. Προσέξτε λοιπόν μήπως πληρώσετε ακριβά την αφέλεια ή την αφηρημάδα σας και διασφαλίστε πολύτιμα έγγραφα ή αντικείμενα, προτού κάνουν φτερά. Όσον αφορά τις αγορές, επιτρέπονται μόνον για προϊόντα που είναι εν γνώσει σας απομιμήσεις.

Σάββατο 7 και Κυριακή 8/12

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό

Κομβικό μπορεί να αποδειχθεί το διήμερο, αφού ο Ουρανός και ο Πλούτωνας πιάνουν... δουλειά, δρομολογώντας ανατροπές και συμβάλλοντας σε μεγάλες μετατοπίσεις κεφαλαίων. Αυτό μπορεί να έχει και θετική χροιά για τους ισχυρούς του χρήματος αλλά για τους περισσότερους σημαίνει μεθοδεύσεις που δεν ελέγχονται και δυσάρεστα τετελεσμένα. Μην θεωρείτε λοιπόν τίποτα σίγουρο και φροντίστε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας είτε από παράνομες ενέργειες, είτε από... νομότυπες αρπαγές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved