H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/12 έως 4/12

Σελήνη στον Τοξότη – Η Νέα Σελήνη του απροσδόκητου ξαφνιάσματος

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/12 έως 4/12

Ένα διήμερο που σηματοδοτεί την έναρξη έντονης δραστηριότητας και την παροχή δόσεων αισιοδοξίας και χαράς είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, σήμερα 2/12 στις 8.32 το πρωί.

Στις 12.53 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα προειδοποιεί πως πρέπει να φρενάρουμε τον ενθουσιασμό μας από το πρωί έως αργά το απόγευμα και να σκεφτόμαστε καλά τις κινήσεις μας. Είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθούμε ή να χάσουμε τον προσανατολισμό μας, όταν είμαστε έτοιμοι να παραδοθούμε άνευ όρων στο όνειρο.

Στις 10.40 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ουρανό δημιουργεί από το απόγευμα και μετά ένα ρίγος γλυκιάς αναστάτωσης, το οποίο μας διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Επιθυμίες και σκέψεις ανασύρονται από το εσωτερικό μας πηγάδι, με σκοπό να πραγματοποιήσουμε όλα εκείνα που ως τώρα αναβάλλαμε λόγω ανημποριάς ή αμέλειας.
Αισθανόμαστε πάνοπλοι και σε πλήρη ετοιμότητα, να ξεκινήσουμε να χτίζουμε τα οικοδομήματα του μυαλού και του είναι μας.
Το βράδυ αυτό είναι ιδανικό για την εκπλήρωση της πιο έξαλλης επιθυμίας μας.


Στις 3/12 στις 2.22 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία χαρακτηρίζεται από συνεχείς προτροπές που όλοι μας θα αισθανθούμε και θα αξιολογήσουμε ανάλογα.


Η Σελήνη στον άτακτο και περιπετειώδη Τοξότη θα διαβαίνει χωρίς να συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της μέχρι τις 4/12 στις 5.45 το πρωί, που θα κοντραριστεί με τον Άρη.
Ως εκείνη τη στιγμή, καλό θα είναι οι κινήσεις μας να είναι μετρημένες από την άποψη πως πρώτα θα πρέπει να τις οργανώσουμε και να μην βιαστούμε να πράξουμε.
Κρατάμε τον ενθουσιασμό και δεν βιαζόμαστε να κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις.

Η δυσαρμονική επιρροή με τον Άρη δεν θα μας κοστίσει καθόλου, εφόσον χωρίς να το καταλάβουμε η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στις 8.50 το πρωί για να καθοδηγήσει σωστά μια αταξία που παίρνει σιγά σιγά τη μορφή μιας εποικοδομητικής ανταρσίας.


Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, καταλαβαίνετε πως ήρθε η ώρα να απογειωθείτε χωρίς ζώνες ασφαλείας, δοκιμάζοντας τις αντοχές τις δικές σας και των άλλων.

Παρθένοι και Ιχθύες είστε αυτοί που διστάζετε να συμμετέχετε στις εξτρεμιστικές προτροπές χωρίς τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι παραδεχτείτε πως έλκεστε από τα δέλεαρ που υπόσχονται μια διαφορετική άποψη ζωής, αφήνοντας τις ανατροπές να τη διαμορφώσουν ανάλογα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved