Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28/11 έως 1/12

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28/11 έως 1/12

Πέμπτη 28/11

Τον ταύρο από τα κέρατα...

Μέσα στην γενική κρίση, κάθε ευκαιρία μοιάζει πραγματικά με όαση, που αν χαθεί η συνέχεια θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ξεδιψάστε λοιπόν άφοβα στην «πηγή» των ευκαιριών που προσφέρει η σημερινή ημέρα και μην πείτε όχι σε προσφορές και προοπτικές που θα βρεθούν στο διάβα σας, ακόμη κι αν δεν σας «γεμίζουν το μάτι». Η μια «πόρτα» ανοίγει την άλλη, πείτε λοιπόν ναι στις επενδύσεις, ναι στις αγορές, ναι σε οτιδήποτε κάνει την ζωή σας πιο όμορφη.

Παρασκευή 29/11

Φροντίστε και το αύριο

Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι γόνιμες κι αν έχετε κατά νου κάποια σημαντική επένδυση ή αγορά... ίσα-ίσα που προλαβαίνετε να την πραγματοποιήσετε! Οι πιο τυχεροί θα καρπωθούν άμεσα ένα αξιόλογο μπόνους, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Από την άλλη πλευρά η ανεμελιά και το αισιόδοξο κλίμα δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αντίθετα, είναι σκόπιμο να μην ξοδέψετε μονομιάς τα όποια κέρδη σας αλλά να βάλετε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες ημέρες που ακολουθούν.

Σάββατο 30/11 και Κυριακή 1/12

Σε επιφυλακή

Πρόκειται για ένα διήμερο παγίδα, αφού η θετική αίσθηση των προηγούμενων ημερών, μπορεί να δημιουργήσει έναν εφησυχασμό, την ίδια στιγμή που απαιτείται η μέγιστη δυνατή προσοχή σας. Βάλτε λοιπόν νερό στο κρασί σας και αρκεστείτε στις απολύτως αναγκαίες οικονομικές δραστηριότητες, διασφαλίζοντας στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα κεκτημένα σας. Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε τον νου σας σε όσα εξυφαίνονται στο παρασκήνιο, αφού το «τυράκι» που σας έχουν ρίξει ως δόλωμα, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά... τοξικό!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved