H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 28/11

Σελήνη στην Παρθένο – Εμπιστευτείτε τα διόδια του νου

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 28/11

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που μας βάζουν για τα καλά σε χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, το πλανητικό γίγνεσθαι παρόλο που δεν μοιάζει με καλοκαίρι, διατηρεί ένα γλυκό φθινόπωρο, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 25/11 στις 2.11 το μεσημέρι.

Στις 7.22 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας κρατάει ονειροπόλους και χαλαρούς από το μεσημέρι με διάθεση να κάνουμε υπολογισμούς και σκέψεις χωρίς περαιτέρω έντονη δραστηριότητα.
Στις 9.27 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο επιβεβαιώνει μια μαλθακή διάθεση στην οποία παραδινόμαστε επιθυμώντας να περάσουμε ένα ήσυχο βράδυ, παρόλο που η θέση του Ήλιου προτρέπει πολλούς σε διασκεδάσεις και λόγω εορτής. Τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση που προκαλεί η κόντρα μέσα μας.

Στις 26/11 ημέρα άλλης γιορτής, στις 9.58 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα και την συνοδεύει ως αργά το απόγευμα με ανιχνευτική διάθεση. Η μέρα προσφέρεται για έρευνα αγορών, απόκτηση ενός κατοικίδιου, εθελοντικές εργασίες και οτιδήποτε απαιτεί οργάνωση και τάξη.
Στις 10.42 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας καθοδηγεί σωστά σε αποφάσεις και σχέδια που έχουμε στο μυαλό μας.

Στις 27/11 πλέον 54 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, βοηθάει την κρίση μας, στηρίζει τις σωστές κατευθύνσεις και κάνει τις επιλογές μας να μας δικαιώνουν.
Στις 2.39 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που και αυτή επηρεάζει παράλληλα με τις προηγούμενες, επιβεβαιώνει πως αυτό το βράδυ χρειάζεται να επιστρατεύσουμε όλη μας την καλή διάθεση και τη διαύγεια πνεύματος που μας διακατέχει, ώστε να προχωρήσουμε ένα στόχο μας.
Στις 4.49 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία μας βρίσκει το πιθανότερο κάτω από τα ζεστά παπλώματα, αλλά η ευχάριστη επιρροή της μας ακολουθεί τις πρώτες πρωινές ώρες, που οδεύουμε προς εφαρμογή των σχεδίων μας.
Στις 1.44 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Άρη, στηρίζει κάθε μας πρωτοβουλία και δραστηριότητα ως το απόγευμα, ακόμα και αν δημιουργεί υπερένταση και κάποιες φορές και εκνευρισμό.
Το διήμερο αυτό είναι ιδανικό να καταστρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα επιθυμούμε, ειδικά σε πρακτικό επίπεδο.
Ακριβώς τα μεσάνυχτα στις 28/11 η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σαν μια γλυκιά υπερβολή με πολύ ενθουσιασμό, πείσμα και επιμονή.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μελετήστε σαν να πρόκειται να δώσετε εξετάσεις και περάστε το μάθημα με άριστα.

Τοξότες και Δίδυμοι ξεπεράστε το εφηβικό σύνδρομο που σας διακατέχει και μην κατσουφιάζετε αν δεν μπορείτε να παίξετε κουτσό με αυτούς που έχουν στραμπουλίξει το πόδι τους.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι χωρίς πάθος δεν ευχαριστιέστε με τίποτα, αλλά αυτό το διήμερο σκεφτείτε μόνο λογικά και εντελώς πρακτικά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved