Το πάρε-δώσε των άστρων, από 25/11 έως 27/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 25/11 έως 27/11

Δευτέρα 25/11

Με πολλές επιφυλάξεις

Η ημέρα κρύβει πολλές παγίδες γι' αυτό είναι καλό να κρατάτε... πολύ μικρό καλάθι! Από τη μια πλευρά μπορεί να προκύψουν αναγκαία έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, ενώ από την άλλη οι όποιες πρωτοβουλίες αναλάβετε, το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν άγονες ή προβληματικές. Εννοείται ότι πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αγορές, αφού τα προϊόντα που διατίθενται σήμερα δεν είναι καλής ποιότητας. Εκμεταλλευόμενοι όμως τις συγκυρίες μπορείτε κι εσείς να πετύχετε μια συμφέρουσα πώληση.

Τρίτη 26/11

Των φρονίμων τα παιδιά...

Το κλίμα εξακολουθεί να μην είναι καλό είτε για αγορές-επενδύσεις, είτε για εύκολες λύσεις, που θα μπορούσαν να σας ξεμπλοκάρουν. Υπάρχουν όμως και καλά νέα, πρώτον για τους πιο έμπειρους και προνοητικούς που θα δικαιωθούν για τις επιλογές τους και δεύτερον όσες ή όσους φροντίσουν να είναι νομότυποι στις συναλλαγές τους, αποκτώντας έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Σε διαφορετική περίπτωση, ο... πέλεκυς μπορεί να πέσει βαρύς, γι' αυτό αποφύγετε κάθε είδους παράβαση.

Τετάρτη 27/11

Θετικό κλίμα

Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και το φως που φαίνεται στο βάθος του τούνελ δεν είναι... οφθαλμαπάτη! Οι πιο τυχεροί θα καρπωθούν άμεσα κάποιο έκτακτο μπόνους, είτε σήμερα, είτε τις επόμενες δύο ημέρες. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως το ενδεχόμενο μιας πρωτοβουλίας σε αναπτυξιακή κατεύθυνση ή μιας προσοδοφόρας επένδυσης. Ανάλογα θετικές είναι και οι προδιαγραφές μιας σημαντικής αγοράς και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι αχρείαστες σπατάλες. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αρπάξετε την ευκαιρία, πριν «πετάξει το πουλάκι».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved