Αστρολογική επικαιρότητα, 22/11

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/11

Ένα βήμα πριν το ειδικό δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Α. Κανελλόπουλος εισηγήθηκε την παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο ειδικό δικαστήριο. Στην εξασέλιδη εισήγησή του, ο εισαγγελικός λειτουργός υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα παραγραφής για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου, της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος σε βάρος του πρώην υπουργού. Ο διελαύνων υποθετικός πλανήτης Άδης που βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ηλίου/Ουρανού στον αστρολογικό του χάρτη δείχνει ότι τα πράγματα «στραβώνουν» για τον Γ.Παπακωνσταντίνου ενώ ο διελαύνων Κρόνος Υποθετικός στο μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού μιλά για σάλο που θα προκληθεί από ανώτερους δημόσιους λειτουργούς ή κυβερνητικά πρόσωπα.

Νέος γύρος «λουκέτων» τύπου ΕΡΤ

Στους Χρησμούς Νοεμβρίου γράφουμε για κλείσιμο εταιρειών ή φορέων και ήδη έχει προαναγγελθεί ο «ξαφνικός θάνατος», κατά τα πρότυπα της ΕΡΤ, για το Εθνικό Ταμείο Οδοποιίας. Αυτό που αξίζει να προσεχτεί είναι ότι σε κάθε τέτοιου είδους ξαφνικό «λουκέτο» προηγείται μια σκανδαλώδης αποκάλυψη και γενικότερα μια υποτίμηση του οργανισμού, προκειμένου να διαμορφωθεί η σιωπηρή αποδοχή του κόσμου. Ναι, υπάρχουν κακώς κείμενα σε πολλούς δημόσιους οργανισμούς, ποιός δεν το ξέρει άλλωστε; Το θέμα είναι ότι ο τρόπος που χειρίζεται η κυβέρνηση τα πράγματα δεν οδηγεί στην εξυγίανσή τους που είναι και το ζητούμενο αλλά στην εξαθλίωση της κοινωνίας.

Κράτος: Εγώ, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή, εσύ θα δίνεις μόνο

Ο προοδευμένος Δίας, στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, όπως γράφουμε στους Χρησμούς Νοεμβρίου δείχνει κέρδη με έμμεσους τρόπους. Κάπως έτσι, το ΙΚΑ θα πάρει πίσω χρήματα που έδωσε σε συνταξιούχους που τους είχε κρίνει δικαιούχους του ΕΚΑΣ, χωρίς καμία δική τους υπαιτιότητα και μάλιστα με τόκο (!) τον οποίο αποκαλεί νόμιμο. Επιπλέον, το κράτος στην προσπάθεια να εξασφαλίσει τη συνέχιση της άτυπης στάσης πληρωμών που έχει υιοθετήσει, δεν θα επιστρέφει χρήματα σε όσους έχουν κάποια οφειλή, ακόμα κι αν αυτή δεν έχει λήξει, αλλά έχει καταληκτική ημερομηνία τον μήνα που ακολουθεί. Αλήθεια, το κράτος γιατί δεν δίνει νόμιμο τόκο και για τις δικές του οφειλές προς τους ιδιώτες;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved