Το πάρε-δώσε των άστρων, από 21/11 έως 24/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 21/11 έως 24/11

Πέμπτη 21/11

Κάτω από το τραπέζι

Το πρώτο που θα πρέπει να θυμάστε σήμερα είναι ότι πολλά είναι εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο κι αν δεν έχετε πρόσβαση σε «υπόγειες» διαδρομές και κυκλώματα, ώστε να ενημερωθείτε πλήρως για τα τεκταινόμενα, καλό είναι να μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση. Αν παρ' όλα αυτά... επιμένετε, τότε βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, μήπως εντοπίσετε από μόνοι σας τα «στημένα». Κατά τα άλλα η έμφαση πέφτει σε συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι» αλλά και διαδικασίες που σχετίζονται με έγγραφα οικονομικού περιεχομένου. Σε κάθε περίπτωση να προσέξετε τους «κρυφούς» όρους.

Παρασκευή 22/11

Καλές προοπτικές

Η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές και επενδυτικές πρωτοβουλίες και αν έχετε κάτι σπουδαίο κατά νου ίσως δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία, αφού το επόμενο διάστημα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά. Οι πιο τυχεροί βέβαια θα δουν το εισόδημα τους να αυξάνεται μέσω μιας παροχής ή δωρεάς, χωρίς να κουνήσουν το μικρό τους δακτυλάκι. Στον αντίποδα, οι οικονομικοί κίνδυνοι της ημέρας έχουν να κάνουν με την σπάταλη διαχείριση και την «αφαίμαξη» των αποθεματικών, χωρίς μάλιστα να συντρέχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

Σάββατο 23 και Κυριακή 24/11

Οι ημέρες είναι πονηρές

Το διήμερο δεν προσφέρεται για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, πολύ περισσότερο δε για επενδύσεις, εκτός κι αν σας... χαρίσουν κάτι. Ακόμη και στις αγορές σας, με εξαίρεση ίσως τα είδη τέχνης-διακόσμησης, τα «φο» προϊόντα και τα... ποτά, οποιαδήποτε άλλη επιλογή σας θα αποδειχθεί άκαιρη, άστοχη ή απατηλή. Τα πιο σοβαρά όμως έχουν να κάνουν με τις απάτες που υφαίνονται μπροστά στη... μύτη σας. Μην πιστεύετε κανέναν, έχετε τον νου σας κι αν θέλετε σώνει και καλά να θυσιάσετε μέρος των χρημάτων σας, δώστε τα οικειοθελώς σε πρόσωπα που τα έχουν ανάγκη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved