H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23/11

Σελήνη στον Καρκίνο – Η μάχη των αντιθέτων

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23/11

Μοιρασμένο σε διάθεση θα είναι το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 20/11 στις 1.23 το μεσημέρι.


Οι συναντήσεις της δημιουργούν εσωτερική έξαψη, με συναισθήματα έντονα, που ψάχνουν να εκφραστούν αλλά χάνουν το δρόμο τους, που ευτυχώς ξαναβρίσκουν.
Στις 8.34 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, μας κάνει από το απόγευμα ως το βράδυ να ασχοληθούμε με το σπίτι, να δημιουργήσουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα, να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο στους αγαπημένους μας, και γενικότερα να βιώσουμε ειδυλλιακές στιγμές.

Στις 21/11 στις 7.13 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 9.20 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγουν την ημέρα με αρκετό εκνευρισμό και έντονες επιθυμίες, ευτυχώς όμως η παρεμβολή της αρμονικής όψης με τον Ερμή στις 9.54 οδηγεί τη σκέψη και τις πράξεις προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ως το απόγευμα καλό θα ήταν να συζητήσουμε ότι μας απασχολεί προσπαθώντας να κατανοήσουμε σε βάθος τα γεγονότα. Παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις μας βάζουν σε μπελάδες με μια επερχόμενη ταλαιπωρία. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, χρειάζεται ήρεμη και χαλαρή αντιμετώπιση.
Στις 6.54 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι, δεν ενδείκνυται για συναισθηματικές επιδιώξεις, ενώ στις 9.43 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο, γίνεται ένα ωραιότατο υποστήριγμα, για την εγκράτεια που πρέπει να επιδείξουμε.

Στις 22/11 στις 8.00 το πρωί η συνάντηση με τον Δία, φέρνει σε πολλούς αναπάντεχη χαρά και τύχη, ενώ λίγο αργότερα στις 9.12 η αρμονική όψη με τον Άρη, μας επιτρέπει ως το μεσημέρι να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες προς όφελός μας, να κλείσουμε μια συμφωνία και να υπολογίσουμε με ακρίβεια τα όρια και τις αντοχές μας.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, έως τις 23/11 στις 1.58 μετά τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Λέοντα.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί, μην επιμείνετε σε οτιδήποτε επιθυμείτε να κάνετε στις 21/11. Βρίσκεστε σε υπερένταση και θα χρειαστεί περίσκεψη και όχι βιασμός των καταστάσεων.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, κινείστε άνετα και ξεφεύγετε σαν χέλια από τις κακοτοπιές. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και απολαύστε ήρεμες στιγμές σε αυτό.

Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες φαίνεστε διχασμένοι ανάμεσα στο επιθυμητό και στο δέον, αλλά επειδή θα επιλέξετε το πρώτο, σκεφτείτε λίγο και τα συναισθήματα των άλλων.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved