H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/11

Σελήνη στους Διδύμους – Κυκλοφορώ και υπνοβατώ

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/11

Λίγες μόλις ώρες την κορύφωση της ολόγιομης φάσης της, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 18/11 στις 2.07 μετά τα μεσάνυχτα, σαν διαταραγμένος υπνοβάτης από συμβάντα που προσπαθεί να αποβάλλει από τη μνήμη.

Δύσκολο για πολλούς το διήμερο που πέρασε και αν για κάποιους είχε και ευχάριστες αποχρώσεις, κατεβλήθη μεγάλο χαράτσι σαν πληρωμή.
Το διήμερο που ακολουθεί είναι σιωπηλό, κάτι σαν αναμονή πορίσματος με μια ανυποχώρητη αγωνία.

Στις 7.09 το πρωί η εβδομάδα και η μέρα αρχίζουν με ψυχολογικά παραπατήματα κάτω από τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Η επικοινωνία γίνεται μετ' εμποδίων ως αργά το μεσημέρι και όσο και αν μας φαίνεται ιδανική μέρα για διάφορες ρυθμίσεις και τρεχάματα, θα συνειδητοποιήσουμε πως σκοντάφτουμε πάνω σε τοίχους, διότι άλλα σκεφτόμαστε και άλλα πράττουμε.

Στις 7.35 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ουρανό μας σκουντάει από το λήθαργο και μας ξεσηκώνει για τα καλά. Επανερχόμαστε σε δραστήριες κινήσεις και εύστοχες, ενώ η νευρικότητα ψάχνει τρόπους να εκτονωθεί. Το βράδυ αυτό χρειάζεται ένα αντικείμενο ή και υποκείμενο για να ασχοληθούμε, ενώ το internet παίρνει φωτιά.


Στις 19/11 στις 5.58 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει όλη την ημέρα, μας διατηρεί σε μια υπερένταση ειδικά λεκτική, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, διαπληκτισμοί και ενοχλήσεις από τις συμπεριφορές των άλλων. Σε συνάρτηση με το γεγονός πως η επιρροή της Πανσελήνου είναι σε ισχύ, είμαστε έτοιμοι να πιαστούμε από το παραμικρό.


Στις 20/11 στις 1.23 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για ένα τόσο αντιφατικό διήμερο, όσο και ένα σύνολο με πουά μπλούζα και ριγωτή φούστα.


Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες αφήστε τα στομφώδη λόγια και τις εντυπωσιακές κινήσεις για μια άλλη φορά, που θα μπορείτε να πείσετε.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι βγάλτε για άλλη μια φορά το παιδί από μέσα σας, αλλά μην παραλείψετε να το νανουρίσετε γρήγορα.

Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι, είστε ακόμα υπό την επήρεια της έκλειψης, γι αυτό μην προσπαθείτε να κάνετε και να πείτε πολλά. Όταν ξυπνήσετε εντελώς, βλέπετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved