Το πάρε-δώσε των άστρων, από 18/11 έως 20/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 18/11 έως 20/11

Δευτέρα 18/11

Ο τολμών νικά

Η ημέρα είναι μάλλον δύσκολη για όσες και όσους θεωρούν ότι είναι εξασφαλισμένοι, αφού ενδέχεται να πέσουν θύματα μιας δυναμικής ανατροπής των δεδομένων. Αντίθετα, αν επιδείξετε επιχειρηματικό πνεύμα και «κυνηγιάρικη» διάθεση, το ίδιο ακριβώς «όπλο» της δυναμικής διεκδίκησης, συνυφασμένης με ένα γενναίο ρίσκο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θεαματικά όσο και επωφελή αποτελέσματα. Κατά τα άλλα, η ημέρα προσφέρεται μόνον για αγορές εργαλείων ή οργάνων γυμναστικής.

Τρίτη 19/11

Προσοχή στις απάτες

Η ημέρα δεν συστήνεται για σημαντικές κινήσεις, αντίθετα θα πρέπει να έχετε τον νου σας σε «πονηρές» ενέργειες που στοχεύουν πρωτίστως το πορτοφόλι σας. Κλοπές, απάτες, πλαστογραφίες και υπεξαιρέσεις έχουν το... πάνω χέρι, ενώ δεν θα λείψει και η δόλια διασπορά «πληροφοριών» με σκοπό την παραπλάνηση σας. Ενδέχεται ακόμη να χαθούν κάποια σημαντικά οικονομικά έγγραφα ενώ αν έχετε την πρόθεση να υπογράψετε κάποια συμφωνία, το πιθανότερο είναι να καταστεί είτε άκυρη, είτε άκαρπη.

Τετάρτη 20/11

Προτεραιότητα στο σπίτι

Το κλίμα εξακολουθεί και σήμερα να είναι μάλλον απατηλό, με τους κινδύνους μιας εξαπάτησης να είναι υπαρκτοί. Από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να κάνετε συνειδητά ένα «ψυχικό» χαρίζοντας χρήματα όπου δει, παρά να... πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι! Υπάρχουν ωστόσο και καλά νέα, ιδιαίτερα σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας, όπου μέσω μιας συμφωνίας μπορείτε να διασφαλίσετε τα δικαιώματα σας. Όσον αφορά τις αγορές, προηγούνται εκείνες που καλύπτουν ανάγκες του σπιτιού σας.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved