H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18/11

Σελήνη στον Ταύρο – Η Πανσέληνος της ειρηνικής διαμεσολάβησης

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18/11

Φτάσαμε στο τέλος μια εβδομάδας που μας έκανε να θυμηθούμε τι σημαίνει επιτήδευση και εγκράτεια, των όσων θα εκφράζαμε ασυλλόγιστα γύρω μας.
Η επισφράγιση αυτού έρχεται με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα 15/11 στις 4.50 το απόγευμα.

Στις 9.40 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα δεν κλείνει την επιρροή της ημέρας, εφόσον στις 16/11 στις 1.34 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει μια αλλόκοτη έκβαση. Το βράδυ αυτό λαμβάνουμε λανθάνουσες πληροφορίες, τις οποίες πρέπει να επεξεργαστούμε καλά πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε πράξη.

Στις 10.05 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 11.17 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, παρεμβάλλονται σε μια ισχυρότατη σύνοδο, που εξάπτει τις επιθυμίες μας. Ως αργά το απόγευμα, θα ζητάμε συνεχώς κάτι. Το κυνήγι μιας εκπλήρωσης θα είναι για τον καθένα μοναδικό και θα αφορά από ένα αντικείμενο που θα θέλουμε να αγοράσουμε, έως μια δραματουργική εκδήλωση πάθους ή ξεσπάσματος.

Στις 10.06 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, δείχνει σε πολλούς τα επακόλουθα των πράξεων, που είτε είναι απογοητευτικά, είτε μας έχουν προβιβάσει στο επόμενο στάδιο.


Στις 17/11 στις 4.38 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 7.27 η αρμονική όψη με τον Δία υπόσχονται υπέρμετρη δράση, κάτω από μια υγιή και σταθερή αντιμετώπιση των καταστάσεων. Η διάθεση θα είναι ευχάριστη, η πρόθεση καλή και όλα τα διαδικαστικά θέματα θα έχουν ροή και ομαλή εξέλιξη.

Στις 5.16 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, που φιλοδοξεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να μας κατευθύνει σε πιο εξισορροπητικές διαδικασίες. Το βράδυ αυτό ας προσπαθήσουμε να πούμε αλήθειες χωρίς κανέναν ενδοιασμό και δεύτερες σκέψεις.
Στις 18/11 στις 2.07 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για μια εξακρίβωση στοιχείων των πεπραγμένων μας.


Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι χαλαρώστε, συλλογιστείτε και δείτε που κάνετε λάθος εσείς και όχι που κάνουν οι άλλοι. Έτσι θα βρείτε απαντήσεις σε ότι σας ταλανίζει.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, διαλύστε τα διλλήματα και προχωρήστε σε ότι λέει η καρδούλα σας και όχι η λογική σας. Ότι και να κάνετε κάντε το χωρίς ανταγωνισμό και πικρές σκέψεις.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες κινηθείτε σαν τον ακροβάτη επάνω στο σχοινί. Όμορφα, προσεκτικά και σβέλτα, όπως καθορίζει και η Σοφία των Σοφών.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved