Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/11 έως 15/11

Σελήνη στον Κριό – Θα πάω και ας μου βγει και σε κακό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/11 έως 15/11

Κανονιοβολισμοί ακούγονται αυτό το διήμερο από το πλανητικό μέγαρο, προσπαθώντας να αντιδράσουμε, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 13/11 στις 9.40 το πρωί.
Καλά επαναπαυτήκαμε με την προηγούμενη θέση της, δώσαμε και μια ευκαιρία στους άλλους και στους εαυτούς μας να αναθαρρήσουν, αλλά στο εξής η ένταση συσσωρεύεται σιγά – σιγά, ώσπου να γίνει η έκρηξη.
Η ημέρα μέχρι νωρίς το βραδάκι, μπορεί να θεωρηθεί ως λίκνο της δραστηριότητας, πρωτοβουλιών, διευθετήσεων και εγρήγορσης. Αν έχουμε εκκρεμότητες ας βιαστούμε να τις τακτοποιήσουμε.

Το βράδυ όμως αρχίζουμε να αισθανόμαστε σαν αγρίμια σε κλουβιά, εφόσον στις 14/11 πλέον, μόλις 12 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με την ανυποχώρητη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μας βάζει σε διαδικασίες έντασης και αναζήτησης εκπλήρωσης επιθυμιών, που δεν αρέσκονται σε ευγενείς και υποχωρητικές τακτικές.

Το γεγονός αυτό ισχυροποιείται εφόσον στις 2.05 η συνάντηση με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 3.18 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζουν ώρες πριν, μας καταδιώκουν ανασύροντας, πάθη, ανασφάλειες και επιθυμίες, που εκτοξεύονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσοχή λοιπόν στις ανατροπές που αν επιθυμούμε να είναι προς όφελός μας, θα πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Κάποιοι θα το καταφέρουν, κάποιοι άλλοι είναι σχεδόν αδύνατον.

Η ημέρα θα κυλήσει με τη Σελήνη να μη συναντά άλλους πλανήτες στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε μια εξωτερική και εσωτερική προθέρμανση, ως τις 10.56 το βράδυ που θα κορυφωθεί η δυσαρμονική όψη με τον Δία. Η όψη αυτή χτυπάει το καμπανάκι της εκκίνησης από το απόγευμα, με σκοπό να κόψουμε πρώτοι το σχοινί του τερματισμού, βάζοντας όλες τις δυνάμεις μας και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό.
Όλα μπάχαλο είναι η σωστή περιγραφή αυτής της νύχτας, ακόμα και αν έχουμε στο μυαλό μας την υποψία πως θα μαζεύουμε σπασμένα γυαλιά.

Στις 15/11 στις 4.50 το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για την ολόγιομη φάση της, η οποία συμβαίνει μέσα σε αντιφάσεις, που όμως αποβαίνουν χρήσιμες και διαφωτιστικές.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ξανασμίγετε στην ομάδα του dream team της εξαλλοσύνης και της ανυπομονησίας, προσπαθώντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις και αντί αυτού μένετε με μια πικρή εντύπωση. Ωστόσο κάποιοι από εσάς βιώνετε και έντονες στιγμές απείρου κάλλους και πάθους.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες προσπαθείτε να διατηρηθείτε ψύχραιμοι, εξευμενίζοντας θεούς και δαίμονες, προκειμένου να μην πλημμυρίσει το συναισθηματικό σας σπίτι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι με αυτοπεποίθηση Καρδινάλιου που γνωρίζει το σωστό και το δέον, εξαπολύετε τις διαταγές και τις προθέσεις σας, αλλά όλο και κάτι σας καταδιώκει και σας κρατά σε αναβρασμό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved