Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9 έως 12 Νοεμβρίου

Δύο κόσμοι

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9 έως 12 Νοεμβρίου

Περίεργα παιχνίδια μας παίζουν οι ουρανοί αυτό το τετραήμερο αφού καλούνται να συνυπάρξουν δύο παράλληλοι κόσμοι με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο. Και πλάι στις υποσχέσεις για μια ευχάριστη όσο και τυχερή καθημερινότητα, που επιμελούνται οι μαιτρ του είδους, εκτοξεύονται... απειλές του τύπου «εδώ θα γίνει της κολάσεως»!

Οι «καλοί» της υπόθεσης είναι ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας, που υπερπηδώντας σκοτούρες και βάσανα συνωμοτούν υπέρ της ευζωίας μας, επιστρατεύοντας αγάπες, λουλούδια, καλή παρέα, ανεμελιά και γιατί όχι μια πολύ «σπέσιαλ» ευκαιρία.

Οι «κακοί» είναι βέβαια ο Άρης, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας που προετοιμάζονται για το «έλα να δεις» και αντιπαραθέτουν ότι έχουν και δεν έχουν από συγκρούσεις και καταστροφές.

Αυτή η «πλανητική εικόνα» θυμίζει τις παραγκουπόλεις δίπλα στα πολυτελή ξενοδοχεία ή ακόμη καλύτερα την Κούβα κατά τη διάρκεια της επανάστασης που έφερε τον Κάστρο στην εξουσία. Από τη μια οι αντάρτες ζωσμένοι με τα φυσεκλίκια τους κι από την άλλη ο νεοαποικιακός κοσμοπολιτισμός με πούρα, σαμπάνιες, και μεγάλη ζωή στα κλαμπ.

Ουσιαστικά κάθε κόσμος έχει τους δικούς του νόμους και την δική του πραγματικότητα, που γνωρίζουν πολύ καλά οι εκάστοτε συμμετέχοντες. Ο στρατιώτης γνωρίζει τους κινδύνους της αποστολής του, όπως ένας δανδής έχει το life style στο αίμα του. Ο φτωχοδιάβολος της παραγκούπολης ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά τους άγραφους νόμους της, όπως ένα golden boy μπορεί να παίζει στα δάκτυλα τις offshore.
Κι όσο ο καθείς κινείται στα όρια του κόσμου του... ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο!

Τα «περίεργα» και τα πολύ δύσκολα προκύπτουν στην περίπτωση που αυτοί οι δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντώνται, κάτι που μπορεί να συμβεί είτε λόγω γκαντεμιάς, είτε λόγω βλακείας. Είτε, δηλαδή, να βρεθούμε κατά λάθος ανάμεσα σε «μαχόμενα βουβάλια», είτε να πάμε γυρεύοντας παριστάνοντας τον ανέμελο τουρίστα σε μια έξτρα κακόφημη περιοχή. Ας τα έχουμε, λοιπόν, όλα αυτά υπόψη μας και ειδικά το δεύτερο...

Στην πράξη τώρα, όλοι μας φυσικά επιθυμούμε διακαώς να τσεκάρουμε το εισιτήριο μας για τον κόσμο των απολαύσεων και της καλοπέρασης αλλά «ου παντός πλειν ες Κόρινθον». Και ποιοί είναι παρακαλώ οι τυχεροί; Ποιοί θα απολαύσουν τα αγαθά που... δεν κτώνται με κόπους; Ποιοί θα τραβήξουν από 29 και θα δικαιωθούν; Ποιοί εν τέλει θα σηκώσουν την «κούπα» και θα μεθύσουν από το νέκταρ της;

Οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο κάποιοι από αυτούς ωστόσο κινδυνεύουν να περιπέσουν στην... Ζώνη του λυκόφωτος, εκεί δηλαδή που οι δύο κόσμοι συναντιούνται. Κι εδώ αναφέρομαι σε όσες ή όσους Ιχθύες έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 15η μοίρα του ζωδίου τους και στους Καρκίνους που... περιτριγυρίζουν την 9η μοίρα, αυτοί με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στο κεφάλι τους. Όσο για τους Σκορπιούς που βρίσκονται μονίμως σε κάποια δικιά τους Ζώνη του λυκόφωτος... τι είχανε, τι χάσανε!

Βέβαια, μερικοί Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί καταμεσής του ζωδίου τους, όπως και οι αντίστοιχοι «σταθεροί» συνοδοιπόροι Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, έχουν κι άλλους καημούς και καλούνται πρωτίστως να μην τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα, κάνοντας τον Κρόνο να... θυμώσει! Με την σωστή στρατηγική πάντως, όλα θα πάνε πρίμα κι ας κάνει ο Άρης τα δικά του...

Έχουμε όμως κι άλλα ζώδια, όπου οι «ένοικοι» πέριξ της 15ης μοίρας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση μήπως και βρεθούν ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες δεν το 'χουν σε τίποτα να τα τινάξουν όλα στον αέρα, έτσι με μια ζαριά.

Για τους Αιγόκερους, τους Ζυγούς και τους Κριούς πάλι, τι να πει κανείς... Ένα σημαντικό τμήμα τους (οι γεννημένοι στην δεύτερη εβδομάδα του ζωδίου τους, πάνω-κάτω) μαστίζονται ακόμη από την «κατάρα» των Ουρανοπλουτωναίων και ασχολούνται με το δικό τους «γεφύρι της Άρτας». Ολημερίς το κτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν ή αλλιώς «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved