Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Έτσι λοιπόν έχουμε τις Mainstream αλλά και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα μας. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης μας. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία μας.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμοζόμαστε κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

________________________________________________________________

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (8/11 έως 14/11)

Ένα επταήμερο-φωτιά μας υπόσχονται οι πλανήτες και ιδιαίτερα δύο από αυτούς, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας. Οι διαδοχικές όψεις τους με τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη καθιστούν εξαιρετικά πιθανή την εκδήλωση παντός είδους ακραίων φαινομένων. Ας ακονίσουμε λοιπόν τις ικανότητες και τα αντανακλαστικά μας, γιατί θα μας χρειαστούν. Παράλληλα βέβαια υπάρχουν κι άλλες ήπιες όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία να αποπειρώνται να κάνουν την καθημερινότητα μας κατά τι ευτυχέστερη.

Ας δούμε όμως όλες τις λεπτομέρειες, ξεκινώντας από τα... καλά νέα!.

Η Παρασκευή έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια ημέρα γεμάτη από συγκινήσεις και όμορφες στιγμές, όσο τουλάχιστον το επιτρέψει ο «προ των πυλών» Άρης.

Κατ' αρχήν το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη (Σκορπιός-Αιγόκερως, 3η μοίρα) είναι τυπικό μιας... συμπαθητικής καθημερινότητας με ποικίλες δραστηριότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Mainstream: Ευχάριστη παρέα, επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, Εκδηλώσεις, θεάματα, ακροάματα, κοινωνική ζωή. Περίπατος, εκδρομή. Αγορές ποικίλων ειδών. Νάζι, τσαχπινιά.
SOS: Ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις, κουτσομπολιό.

Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ερμής σχηματίζουν όψεις με τον Ποσειδώνα, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην φαντασία, όπως επίσης και σε όλα εκείνα που είτε... γίνονται αλλά δεν λέγονται, είτε λέγονται αλλά δεν γίνονται!
Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές μας είναι καλό να βασίζονται στην διαίσθηση παρά την λογική μας.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 2η μοίρα).

Mainstream: Εξωραϊσμός, απόκρυψη ενοχλητικών λεπτομερειών. Μακιγιάζ, καμουφλάζ. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Προσφορά σε πάσχοντες. Θρησκευτικό συναίσθημα, νιρβάνα. Ρομαντισμός. Αρώματα, κεριά.
SOS: Αφέλεια, ευπιστία. Υπερβολική χαλάρωση που οδηγεί σε «ατασθαλίες». Απιστία. Χρήση «ουσιών». Παράσιτα, μούχλα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα (Σκορπιός-Ιχθύες, 2η μοίρα), που αναπαράγει ανάλογες τάσεις και θα αρχίσει να «μετράει» από την Παρασκευή είναι στην πραγματικότητα... τριπλό, αφού εξ αιτίας της «στάσης» του πλανήτη της επικοινωνίας επαναλαμβάνεται τρις από το Σάββατο το βράδυ έως και την Δευτέρα.

Mainstream: Διαίσθηση, έμπνευση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εξωραϊσμός. Απόδραση από τα δύσκολα, απόκρυψη αδυναμιών. Μια επωφελής μπλόφα, ένα ψέμα που προστατεύει. Τυχαία ανεύρεση χαμένων αντικειμένων.
SOS: Παραπλάνηση. Απάτη, ψέμα. Παραχάραξη, πλαστογραφία. Αφέλεια, αφηρημάδα. Εξαφάνιση εγγράφων ή αντικειμένων. Ανεξήγητη συμπεριφορά συσκευών ή μηχανημάτων. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Φαντασιοπληξία.

Την Παρασκευή όμως έχουμε και την δυναμική εμφάνιση του Χείρωνα, ο οποίος πραγματοποιεί δύο όψεις, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη.

Ο τροπικός Ήλιος σε τετράγωνο με τον αστρικό Χείρωνα (Σκορπιός-Υδροχόος, 15η μοίρα), αναμένεται να συμβάλει στην αναβίωση καταστάσεων αλλά και τη δημιουργία ενός ζεστού οικογενειακού κλίματος.

Mainstream: Οικογενειακές στιγμές, σύσφιξη δεσμών. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου. Έρευνα στο παρελθόν, αναπόληση καταστάσεων. Ιστορία, Μυθολογία, Αρχιτεκτονική. Επαφές με πρεσβυτέρους. Παραδοσιακές εφαρμογές, μια παραδοσιακή τελετή. Επανάληψη, αναβίωση.
SOS: Αδυναμία λήψης αποφάσεων. Άγονη εμμονή στο παρελθόν. Αντικοινωνικότητα «κλεισούρα».

Η αστρική Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον τροπικό Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 9η μοίρα), κινείται σε ανάλογο μήκος κύματος, έχοντας επιπλέον στην ερωτική φαρέτρα της και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος.

Mainstream: Συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, επανασύνδεση. Παραδοσιακά προϊόντα. Παλαιά αντικείμενα, αντίκες. Οικογενειακή ατμόσφαιρα, μια συγκέντρωση στο σπίτι.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση.

Το Σάββατο, ο Άρης «κλείνει» το εξάγωνο του με τον Κρόνο (Παρθένος-Σκορπιός, 14η μοίρα), υπενθυμίζοντας μας τις επωφελείς διαστάσεις της στρατηγικής και του μέτρου. Κι αν τυχόν νοιώσετε κουρασμένοι, μην πάτε κόντρα, το σύμπαν γνωρίζει...

Mainstream: Συμβιβασμός, στρατηγική, αμοιβαία υποχώρηση. Συνδυασμός δύναμης και αντοχής. Διεκπεραίωση μιας επίπονης εργασίας.
SOS: Απώλεια ενέργειας, κατάπτωση. Λάθος κίνηση σε λάθος στιγμή. «Γροθιά στο μαχαίρι». Ένα σοβαρό ατύχημα. Σπάσιμο, ρήξη, σύγκρουση. Απώλεια χρημάτων, απόλυση.

Την ίδια ημέρα όμως ο Ουρανός ανεξάρτητα από τις διαθέσεις μας αντιπαραθέτει την δική του εκδοχή, στέλνοντας πρόσωπα και καταστάσεις στα... άκρα.

Ο τροπικός Άρης σε αντίθεση με τον αστρικό Ουρανό (Παρθένος-Ιχθύες, 15η μοίρα), μας φέρνει μπροστά σε απροσδόκητες όσο και εκρηκτικές καταστάσεις.

Mainstream: Ένας αποτελεσματικός αιφνιδιασμός. Ένα σπουδαίο επιστημονικό επίτευγμα. Έρευνα, αποκάλυψη. Πολεμικές τέχνες. Extreme sports.
SOS: Κεραυνός εν αιθρία. Κίνδυνος στον αέρα ή από ιπτάμενα αντικείμενα. Θύελλα, τυφώνας. Αεροπορικό δυστύχημα. Πτώση από ψηλά. Ηλεκτροπληξία. Ακρότητες, φρικαλεότητες. Ανταρσία, πραξικόπημα. Βομβαρδισμός.

Την Δευτέρα, σειρά έχει ο Πλούτωνας, ο οποίος μας δηλώνει εμφατικά ότι στα δύσκολα είτε ή άγνοια, είτε η ουδετερότητα, περισσεύουν.

Ο τροπικός Άρης σε τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα (Παρθένος-Τοξότης, 15η μοίρα), δοκιμάζει τις ικανότητες και τις αντοχές μας στην διαχείριση κρίσεων.

Mainstream: Έρευνα, κατάδυση, σκάψιμο. Αποκάλυψη παράνομου κυκλώματος. Μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία. Διεκπεραίωση μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής. Πολεμικές τέχνες. Αποχετευτικές εργασίες.
SOS: Καταστροφή, απώλεια. Υπονόμευση, βούλιαγμα, κίνδυνος προερχόμενος από βαθιά. Άγρια ένστικτα. Δράση «σκοτεινών» δυνάμεων, έξαρση της εγκληματικότητας. Τρομοκρατία, βομβιστικές επιθέσεις. Ακραία φυσικά φαινόμενα. Παγίδευση, απομόνωση.

Την Τρίτη έχουμε ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία (Σκορπιός-Καρκίνος, 20η μοίρα), μια όψη που στην παρούσα φάση μοιάζει σαν... μάνα εξ ουρανού!
Αρκετοί μπορεί να είναι εκείνοι που θα βιώσουν την ευεργετική επιρροή της όψης, από την άλλη πλευρά όμως σε κάποιες περιπτώσεις η συνδρομή του Δία ενδέχεται να μεγεθύνει τα ανεπιθύμητα συμπτώματα της τριμερούς «διάσκεψης» Άρη, Ουρανού και Πλούτωνα.

Mainstream: Καλή τύχη, ευκαιρίες. Επέκταση. Βοήθεια από ισχυρούς. Μια ελπιδοφόρα έναρξη. Θετική ρύθμιση οικογενειακών ή περιουσιακών θεμάτων.
SOS: Αμετροέπεια, υπερβολή. Διόγκωση δυσάρεστων καταστάσεων. Αμέλεια, επιπολαιότητα. Αναξιοκρατία, Κερδοσκοπία, εκμετάλλευση των άλλων. Οι εντυπώσεις σε βάρος της ουσίας.

Την Τετάρτη ο Ποσειδώνας γίνεται στάσιμος, ξεκινώντας σταδιακά την ορθόδρομη πορεία του. Και μεταξύ άλλων, αναμένονται αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στο προηγούμενο διάστημα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουμε εκ νέου ένα μπαράζ όψεων με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα. Κι αν είναι ήδη στραβό το «κλήμα», σίγουρα θα το... φάει ο γάιδαρος!

Κατ' αρχήν, ο αστρικός Ερμής ξανασχηματίζει, ως ορθόδρομος αυτήν την φορά, ένα «κρυφό» τ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στην τροπική τους εκδοχή (Ζυγός-Κριός-Αιγόκερως, 9η μοίρα), κάνοντας όλα τα θέματα επικοινωνίας να μοιάζουν με... βουνό και μάλιστα ανεξερεύνητο!

Ο αστρικός Ερμής σε αντίθεση με τον τροπικό Ουρανό κάνει... της μόδας τις εκπλήξεις και τις παραδοξότητες.

Mainstream: Μια πρωτότυπη επιλογή που δικαιώνεται. Κόντρα στο κατεστημένο. Εκπλήξεις, απροσδόκητες εξελίξεις. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Η εξαίρεση που γίνεται κανόνας. Μια ευχάριστη ή επωφελής ανατροπή. Ενασχόληση με παράξενα και περίεργα. Νέες τεχνολογίες, γκάτζετς. Έρευνα, αποκάλυψη. Ένα αεροπορικό ταξίδι, ενασχόληση με την πτήση ή το Διάστημα. Συμπαράσταση από έναν ξένο.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη. Τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές συσκευές, βραχυκύκλωμα. Νευρική κρίση. Αλλόκοτη συμπεριφορά από οικείο πρόσωπο. Καταστρατήγηση κάθε δεοντολογίας, πρόκληση, ανηθικότητα.

Ο αστρικός Ερμής σε τετράγωνο με τον τροπικό Πλούτωνα, μας φέρνει πιο κοντά στον... Ηρακλή Πουαρό!

Mainstream: Μυστικά που βγαίνουν στο φως. Αποκάλυψη, ξεσκέπασμα. Έρευνα σε βάθος. Τακτοποίηση, καθαριότητα, ξεκαθάρισμα. Πνευματική αναγέννηση. Μεταφυσική, Αποκρυφισμός, Σεξολογία. Νυχτοπερπατήματα.
SOS: Ένα κακό συναπάντημα. Black out στην επικοινωνία. Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις. Πορεία σε «ναρκοπέδιο». Καταστροφή συσκευών, απώλεια εγγράφων ή αρχείων. Διακοπή σπουδών. Μια δυσάρεστη είδηση. Κατασκοπευτικές κινήσεις, «κάρφωμα», «θάψιμο». «Στημένο παιχνίδι». Πορνογραφία.

Επιπλέον σε ανάλογη θέση περνάει και η Αφροδίτη, η οποία κάνει μια σύνοδο με τον Πλούτωνα κι ένα τετράγωνο με τον Ουρανό (Αιγόκερως-Αιγόκερως-Κριός, 9η μοίρα).

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, μπολιάζει με πάθος την καθημερινότητα μας, κάνοντας μας να βλέπουμε τα πράγματα πολύ -μα πολύ- σοβαρά.

Mainstream: Πάθος, σεξουαλικότητα. Μια μοναδική γνωριμία. Ταύτιση, η «αδελφή ψυχή». Οικονομικά οφέλη, αποζημίωση, κληρονομιά. «Βιολογική» καθαριότητα. Αγορά ερωτικών αξεσουάρ. Μεταμόρφωση.
SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Ένας επώδυνος χωρισμός. Ζήλεια, χειραγώγηση, παιχνίδια εξουσίας. Συναισθηματικός εκβιασμός. Βρωμιές που βγαίνουν στην επιφάνεια. Δερματικά προβλήματα. Πορνεία, «προστασία».

Παράλληλα, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό επιδιώκει να αλλάξει άρδην το καθεστώς των σχέσεων μας, φέρνοντας μας στην... αντίθετη πλευρά από εκείνη που βρισκόμαστε!

Mainstream: Αλλαγή εμφάνισης. Μια αναπάντεχη, όσο και ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έλξη μεταξύ διαφορετικών τύπων. Σπάσιμο της ρουτίνας, πειραματισμός. Μια «εξωτική» εμπειρία. Πρωτοτυπία, διαφορετικότητα. «Εξεζητημένες» αγορές. Συμπαράσταση από ξένους. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Κατάρριψη ενός ταμπού.
SOS: Ξαφνικός χωρισμός. Αλλόκοτη συμπεριφορά από οικείο πρόσωπο. Μια ακραία αλλαγή εμφάνισης. Προκλητικότητα, υπέρβαση ορίων, ανηθικότητα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved