Αστρολογική επικαιρότητα, 7/11

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 7/11

Έρχονται απολύσεις στις ΔΕΚΟ

Η σύνοδος του διελαύνοντα Άρη με τον υποθετικό πλανήτη Zeus, που βρίσκεται στην 13η μοίρα της Παρθένου στο ωροσκόπιο της Ελλάδος (24/7/1974), δείχνει μέτρα που σχετίζονται με ΔΕΚΟ και πάσης φύσεως υπηρεσίες πρόνοιας. Παράλληλα, δείχνει ότι τα μέτρα θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις στις οποίες είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν φαινόμενα ωμής βίας την ώρα που σκοτεινές δυνάμεις θα πράττουν σκοτεινές ενέργειες. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε απολύσεις σε ΝΠΙΔ και ΔΕΚΟ προκειμένου να συμπληρωθεί ο στόχος των 4.000 απολύσεων μέχρι το τέλος του 2013 και να μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας 12.500 εργαζόμενοι είτε του Δημοσίου είτε επιχειρήσεων που χρηματοδοτούνται από τον κρατικό υπολογισμό αφού για το 2014 η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για 11.000 απολύσεις.
Εκτός όμως από απολύσεις στις ΔΕΚΟ είναι πολύ πιθανόν τα μέτρα να περιλαμβάνουν και αποκρατικοποιήσεις και μάλιστα express σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και λοιπές δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Καμμένος: Έχουμε 6.000 αυτοκτονίες κι ο Σαμαράς τάζει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, σε όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη που έδωσε. Μάλιστα με αφορμή την εξαγγελία του πρωθυπουργού για δωρεάν wi-fi σε όλη την Ελλάδα ο κ. Καμμένος είπε: «Είναι θλιβερό πρωθυπουργός χώρας με 2.100.000 ανέργους και 6.000 αυτοκτονίες, που στηρίζεται και στηρίζει με ασυλία το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης, να τάζει στο διάγγελμά του πρόσβαση στο διαδίκτυο στο λαό του οποίου δημεύει τα σπίτια». Ο διελαύνων Άρης αυτές τις μέρες ενεργοποίησε την τριπλή σύνοδο Ουρανού, Άρη, Πλούτωνα στο ωροσκόπιό του, δείχνοντας ότι είναι έντονα εξαγριωμένος και ότι μέσα από τη στάση έντονης αποδοκιμασίας στα λόγια του Αντώνη Σαμαρά προτάσσει ότι είναι καλύτερα κάποιος να αντιδρά παρά να σιωπά.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved