Το πάρε-δώσε των άστρων, από 7/11 έως 10/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 7/11 έως 10/11

Πέμπτη 7/11

Διαχείριση κρίσεων

Η ημέρα έχει όσο να 'ναι τις δυσκολίες της και μεταξύ άλλων αναμένεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα εξ αιτίας τεχνικών προβλημάτων. Όσον αφορά αγορές ή επενδύσεις ουσιαστικά οι κερδισμένοι της υπόθεσης θα είναι όσες ή όσοι έχουν μάθει να λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση ή σε ακραίες συνθήκες. Μάλιστα πολλές μπορεί να είναι οι απρόβλεπτες όσο και σπάνιες καταστάσεις, που η διαχείριση τους δεν υπόκειται σε γνωστούς «νόμους» αλλά επαφίεται στο καλό ή όχι ένστικτο του εκάστοτε «διαχειριστή».

Παρασκευή 8/11

«Μύτη» και πρωτοτυπία

Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με βάση την πεπατημένη αλλά να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Ποντάροντας στην έκπληξη, οι πιθανότητες επιτυχίας σας θα αυξηθούν. Παράλληλα όμως θα υπάρξουν και θύματα «στημένων» καταστάσεων, οπότε πριν πάτε ως «πρόβατο επί σφαγή», φροντίστε να διερευνήσετε κάποιες κρυφές παραμέτρους και πιθανά «ύποπτα» συμφέροντα. Κατά τα άλλα, η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές ποικίλων ειδών, ενώ τα έξοδα για την αναψυχή σας δείχνουν μάλλον αναπόφευκτα.

Σάββατο 9 και Κυριακή 10/11

Στρατηγική και «ζύγισμα»

Κατά τη διάρκεια του διημέρου ενδέχεται να προκύψουν αρκετές καταστάσεις που θα σας προβληματίσουν, σχετιζόμενες ιδιαίτερα με οικονομικές διεκδικήσεις, δίκαιες ή άδικες. Αποφύγετε τις ακρότητες, επιλέγοντας σε κάθε περίπτωση τη μέση οδό των αμοιβαίων συμφερόντων, αφού αυτή είναι η μόνη που μπορεί να σας βγάλει από το όποιο αδιέξοδο. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύετε να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Ζημιές μπορεί να προκύψουν και από τον άστοχο ή λανθασμένο χειρισμό μηχανημάτων, οπότε ας έχετε τον νου σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved