Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/11 έως 6/11

Σελήνη στον Τοξότη – Η εγκράτεια είναι το ήμισυ της επιτυχίας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/11 έως 6/11


Με την επιρροή της έκλειψης να έχει κάνει πολλούς να κρατάνε τα κεφάλια τους από απόγνωση, άλλους να έχουν πληρώσει ακριβά το τίμημα του ξεκαθαρίσματος και άλλους να προσπαθούν να κατανοήσουν τα δρώμενα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 4/11 στις 10.15 το βράδυ.
Το διήμερο που θα ακολουθήσει δεν είναι απαλλαγμένο από εντάσεις που έχουν μείνει παρακαταθήκη από τις προηγούμενες ημέρες.

Στις 5/11 στις 2.33 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μπλοκάρει ακόμα περισσότερο την κρίση, εμποδίζει τη διάκριση και φρενάρει κάθε προσπάθεια απεμπλοκής από τη θολούρα.

Στις 1.39 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί ως αργά το μεσημέρι, δίνει μια ώθηση προς κάποιες δραστηριότητες και ανατροπές, που θα μας κάνουν να αισθανθούμε αυτοπεποίθηση, αλλά στις 6.49 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, ανακόπτει τη δράση μας.
Η προσπάθεια να καλυτερεύσουμε το κλίμα γύρω μας φιλότιμη, με τάσεις γενναιόδωρες και συγκαταβατικές, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση.
Το βράδυ αυτό ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα ανήσυχο και αδιέξοδο με αρκετά νεύρα, απρόοπτα και εντάσεις.


Στις 6/11 η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλους πλανήτες στο διάβα της, αφήνοντάς μας στο έλεος της συνόδου Ήλιου – Κρόνου, που προστάζει απομόνωση και περισυλλογή, χωρίς να κάνουμε καμία κίνηση σε οποιονδήποτε τομέα. Η μέρα είναι κατάλληλη μόνο για να αναλάβουμε ευθύνες και να βγάλουμε πέρα υποχρεώσεις αδιαμαρτύρητα και με στρατιωτική πειθαρχία.

Στις 11.44 το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω.


Τοξότες και Δίδυμοι μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση. Θα αποδειχθεί άσκοπο και πολύ ψυχοφθόρο.

Παρθένοι, Ιχθύες προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα και την ένταση. Μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις και μείνετε ανέπαφοι με προκλήσεις.

Κριοί, Ζυγοί, διαχειρίζεστε καλύτερα από όλους τα γεγονότα, αλλά μην το παρακάνετε με πολλά αιτήματα αυτές τις ημέρες.

Λέοντες και Υδροχόοι, μάθετε να κάνετε υπομονή και πάρτε το μάθημα που προσπαθεί να σας δώσει το σύμπαν.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορείτε ως εκ θαύματος να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις κρατήσετε για την κατάλληλη στιγμή.

Ταύροι και Σκορπιοί, είστε ακόμα ζαλισμένοι από την έκλειψη, γι αυτό αναρρώστε λίγο ακόμα και μην βιάζεστε να αποκαταστήσετε καταστάσεις και λάθη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved