Αστρολογική επικαιρότητα, 5/11

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 5/11

Οι άγνωστοι δράστες είναι γνωστοί κι έχουν κάνει μοιραίο λάθος

Η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, το απόγευμα της Παρασκευής 1/11/2013, σόκαρε την ελληνική κοινωνία ενισχύοντας τον πανικό της αβεβαιότητας για το τι ξημερώνει αύριο.

Ο αστρολογικός χάρτης της διπλής δολοφονίας δείχνει ότι άνοιξε ένας νέος κύκλος αίματος. Ο ωροσκόπος της δολοφονίας στους Διδύμους μιλάει για νεαρά άτομα ενώ ο ανάδρομος Ερμής μιλά για λάθη που έγιναν, (παρά το ότι ο Άρης ήταν στο ζώδιο της Παρθένου που συμβολίζει τη μεθοδικότητα).

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, δείχνει τη «χειρουργική ακρίβεια» της κάθε κίνησής τους.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον υποθετικό πλανήτη Zeus δείχνει άτομα με πολεμικές διαθέσεις που «αρπάζουν» με τη μία, ενώ το μεσουράνημα μας λέει ότι η δολοφονία για τους δράστες χαρακτηρίζονταν από αίσθηση καθήκοντος.

Το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού δείχνει πως η όλη κατάσταση θα έχει μια περίεργη κατάληξη. Η σύλληψη θα γίνει από ατυχία των δραστών –θα πρόκειται περισσότερο από λάθος που οφείλεται σε αστάθμητο παράγοντα– και από τύχη των διωκτικών αρχών. Η εντολή για τη δολοφονία πολύ πιθανόν να προέρχεται από άτομο που βρίσκεται ή πρόσφατα εξήλθε από χώρο δοκιμασίας (φυλακή, νοσοκομείο, εξορία κ.λπ.). Αυτό που θεωρώ σημαντικό είναι ότι πρόκειται για σύμπραξη εγκληματικών ομάδων και πιθανόν μια άτυπη αναβίωση παλιάς τρομοκρατικής οργάνωσης. Λέτε οι συγκεκριμένοι δράστες («τα παιδιά με τις κατσαρόλες») να έχουν την καθοδήγηση της 17 Νοέμβρη;

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα

Στο παλιότερο άρθρο του Astrology.gr με τίτλο «Ελλάς 2013- Η ώρα των μεγάλων ανατροπών» (το διαβάσατε στις 20 Δεκεμβρίου 2012) γράφουμε για τις εξισώσεις του Άρη, του πλανήτη της βίας, οι οποίες για τη χρονιά του 2013 έδειχναν μια νέα τρομοκρατική οργάνωση ή την επανεμφάνιση κάποιας παλαιότερης.

Οι αστυνομικές αρχές μετά την αποτρόπαια δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είπαν ότι είχαν συγκλίνουσες ενδείξεις για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ στα μέσα Οκτώβρη ο κύριος Δένδιας είχε δηλώσει «η μάχη ενάντια στην τρομοκρατία είναι διαρκής», κάνοντας παράλληλα λόγο για την «ψευδαίσθηση» που υπήρξε ότι με την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη έκλεισε το θέμα της τρομοκρατίας στη χώρα».

Απ' ότι φαίνεται η Ελλάδα δεν έχει ακόμα ξεμπερδέψει με την τρομοκρατία.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved