Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 2 έως 5 Νοεμβρίου

Το μεγάλο κόλπο

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 2 έως 5 Νοεμβρίου

Σίγουρα η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στην Ηλιακή έκλειψη της Κυριακής, για την οποία ως συνήθως γράφονται ή λέγονται... σημεία και τέρατα!
Όχι πως πρόκειται για κάποια «εύκολη» έκλειψη. Μόνο και μόνο που βλέπει κανείς τα Φώτα παρεούλα με το Κρόνο στον Σκορπιό, αρκεί για να πέσει σε... βαθιά μελαγχολία! Όμως όχι... Εκτός από το «θανατηφόρο» κεντρί του, ο Σκορπιός διαθέτει και το «αθάνατο νερό» και είναι εκείνος που μας οδηγεί σε μια ριζική αναμόρφωση, αφού βέβαια πάρουμε τις αποφάσεις μας. Κι εδώ φαίνεται πως ήρθε η ώρα των αποφάσεων για όλους. Για μας αλλά και για τους κρατούντες και είναι βέβαιο ότι αν δεν μπούμε στον κόπο να τερματίσουμε οτιδήποτε απάνθρωπο, αδιέξοδο ή ασύμφορο, τότε θα το πράξει το σύμπαν για λογαριασμό μας, με τρόπο που μάλλον δεν θα μας αρέσει...

Σε συλλογικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη αναμένεται να συμβάλλει εκτός των άλλων και σε μια γενικευμένη οικονομική κρίση, κάτι που με δεδομένη την κατάσταση στην Ελλάδα ηχεί αρκετά... τρομοκρατικά! Ως που μπορεί να φτάσουν οι περιορισμοί και η πολλών διαστάσεων δουλεία που μας κτυπά την πόρτα; Πότε τέλος πάντων αυτές οι περιβόητες «κόκκινες γραμμές» θα επιβεβαιώσουν την ύπαρξη τους;
Αν όχι τώρα, τότε ποτέ και τον λόγο θα έχει δυστυχώς η βία...

Από την άλλη πλευρά η συμμετοχή του Δία στο όλο σκηνικό δημιουργεί πολλούς προβληματισμούς. Θα λειτουργήσει ως πολύτιμη εναλλακτική της έσχατης ώρας ή μήπως θα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα εφαρμόζοντας στην πράξη τις κερδοσκοπικές του τάσεις; Σε συλλογικό επίπεδο θεωρώ πιθανότερο το δεύτερο και νομίζω ότι κάποιοι ήδη έχουν θέσει σε εφαρμογή το «μεγάλο κόλπο». Το πώς δηλαδή θα μεταφέρουν τα χρήματα ή αποκτήματα των πολλών στις τσέπες των ολίγων ή πώς θα δραπετεύσουν οι υπεύθυνοι για την κατάντια μας, πατώντας πάνω σε έξυπνα τρυκ.
Ύστερα ο Δίας θα έρθει να μας θυμίσει την «εθνική ομοψυχία»...

Πέρα όμως από την έκλειψη και τα συνεπακόλουθα της, αυτό το τετραήμερο χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη κινητικότητα στους ουρανούς και πρακτικά υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για κάθε γούστο.
Ελέω Δία και Αφροδίτης, περισσότερο ευνοημένοι φαίνεται πως θα είναι οι Δίδυμοι, και οι Τοξότες της τελευταίας εβδομάδος, οι οποίοι έχουν καλές πιθανότητες να βρεθούν εύκολα και αβίαστα στον «μήνα που τρέφει τους έντεκα». Εδώ δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, όλα είναι... τυχερά και ανεξάρτητα από κόπους ή θυσίες.

Στον αντίποδα, αρκετοί εκ των εκπροσώπων των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) θα νοιώσουν τον Κρόνο στο... πετσί τους, δίνοντας διαρκείς εξετάσεις και μπαίνοντας συχνά στη διαδικασία να αποδείξουν τα αυτονόητα. Ωστόσο, παράλληλα με τις πιέσεις του «Παππού», ο οποίος θα επιδιώξει να εξαντλήσει την αυστηρότητα του στην απονομή της δικαιοσύνης του, οι υπό την επίβλεψη του δεν θα στερηθούν τελικά την υποστήριξη του Δία. Έτσι λοιπόν οι συνθήκες δείχνουν ιδανικές ώστε κάτω από πίεση να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ήτοι με σκληρή δουλειά να επέλθει το ποθούμενο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ας μην βιαστούν να βγάλουν κάποιο αμετάκλητο πόρισμα, αφού η τωρινή αποτυχία μπορεί να γίνει αυριανή επιτυχία και το αντίστροφο.

Εδώ βέβαια, παρότι το σωστό και το δίκαιο θα ήταν το «ζύγισμα» και η δημιουργική σύνθεση των αντιθέσεων, οι πιο «χαλαροί» της υπόθεσης δεν θα παραλείψουν να... βγάλουν τη γλώσσα τους στις δυσκολίες, απευθυνόμενοι στην Κ.Ο των «Μπαρμπάδων», που ο φίλος τους ο «Χοντρός» συντηρεί, χρόνια τώρα. Κι αφού χαλάσουν τον κόσμο με τις φωνές τους, θα έχουν και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.
Όχι που θα στριμώχνονταν οι αιώνιοι ευνοούμενοι...

Σε ανάλογη θέση μπορεί να βρεθεί και μια μερίδα Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, οι οποίοι επίσης θα κληθούν να ισορροπήσουν μεταξύ δύο άκρων, είτε σε σχέση με καταστάσεις είτε ως προς την διάθεση τους. Εδώ η πλάστιγγα κλίνει περισσότερο προς το «έχω πρόβλημα αλλά είμαι αισιόδοξος» αλλά και το πολύ πιο επικίνδυνο «πηγαίνω ως (χαρούμενο) πρόβατο επί σφαγή». Γιατί το πρώτο και κύριο ζητούμενο είναι να μην παρασυρθούν από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, σε μια υπόθεση που δεν είναι για τα δόντια τους.
Αναφέρομαι σε όσες ή όσους έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου τους, εκεί όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο Δίας με τον αστρικό Κρόνο.

Όσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύες που έχουν -και θα έχουν για αρκετές ημέρες- τον Άρη επάνω στο κεφάλι τους, τα νέα δεν είναι διόλου άσχημα. Σε αυτήν την φάση θα μπορέσουν να πάρουν μια ένδοξη ρεβάνς από τον πλανήτη, ισοφαρίζοντας τις ταλαιπωρίες και τις εντάσεις του, με άμεσες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που θα τους φέρουν πολλά βήματα μπροστά.

Για τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ζωδίων, τον πρώτο λόγο έχει ο Ερμής, που ως ανάδρομος και... πολυμετοχικός αναμένεται να εξαντλήσει τις επικοινωνιακές του δυνατότητες, συνεισφέροντας σε μια ποικιλία επαφών και δρώμενων.

Εδώ προηγούνται οι αποκαλύψεις, οι εκμυστηρεύσεις και η με οιονδήποτε τρόπο αναμόχλευση του παρελθόντος, ενώ όσον αφορά συμφωνίες και τεχνικές ρυθμίσεις... ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα! Το ότι στη συνέχεια ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αναθεωρήσεις, δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει στο να «πιάσουμε τον ταύρο από τα κέρατα», ιδιαίτερα αν είναι και... καλοζωισμένος!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved