Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Ηλιακή Έκλειψη Νοεμβρίου

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί τι φέρνει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου που πραγματοποιείται στις 3/11.

Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Ηλιακή Έκλειψη Νοεμβρίου

Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου: 3 Νοεμβρίου 2013, 02:55 μ.μ.

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και συμμετέχουν ο Ερμής με σύνοδο και έκλειψη, ο Κρόνος με σύνοδο, η Αφροδίτη με ημιτετράγωνο, ο Άρης και ο Πλούτωνας με εξάγωνο.

Αφορά τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και η επίδραση της είναι δυσάρεστη και δραματική.

Πρέπει να προσεχτούν ψυχικές και σωματικές διαταραχές, να μην αφεθούν σε αμέλεια περιουσιακές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Να αποφευχθούν αντιθέσεις και να υπάρχει άμυνα σε ενδεχόμενη εμπόλεμη επιθετικότητα.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα δύσκολο και καταθλιπτικό.

Η έκλειψη του Ήλιου σε συνδυασμό με την έκλειψη του Ερμή και την σύνοδο του Κρόνου θα φέρει προβλήματα επικοινωνίας και θα διατηρήσει την διάθεση των περισσοτέρων σε απογοήτευση και σε απελπισία. Μεγάλη αύξηση θα παρατηρηθεί σε ασθένειες και σε θανάτους.

Η μετεωρολογική κατάσταση θα είναι επεισοδιακή ενώ οι οικονομικές δυσκολίες θα αυξηθούν. Η εγκληματικότητα και η βίαια συμπεριφορά μαζί με την ψυχασθένεια θα πάρουν τεράστια έκταση.

Στο διεθνή χώρο θα επικρατήσει καινούργια ανησυχία ενώ οι μυστικές παρασκηνιακές ενέργειες θα πολλαπλασιαστούν.

Διαβάστε τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το τι φέρνει η 5η έκλειψη της χρονιάς σε όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει δυσάρεστα την ψυχολογική σας κατάσταση, θα σας εκθέσει σε κινδύνους και θα μεγεθύνει αντιξοότητες και διαφωνίες. Ελέγχετε την ασφάλεια σας, μην αμελείτε τυχόν προβλήματα υγείας που θα παρουσιαστούν και μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα ή ότι έχει σχέση με αυτά και με τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου θα φέρει προβλήματα στο γάμο, σε μια συνεργασία και στον οικογενειακό χώρο. Το αντίδοτο είναι μείνετε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί. Μην τρομάζετε με την αποκάλυψη μιας αλήθειας που δεν περιμένετε. Μην αντιδράτε βιαστικά υπό το κράτος πανικού και αναζητήστε εκείνους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη του Ήλιου θα σημάνει μια εργασιακή δυσκολία ή θα φέρει ένα γεγονός που θα πληθύνει τις αντιξοότητες σε αυτό το τομέα. Επίσης μην αγνοήσετε τυχόν ανησυχητικές ενδείξεις στην υγεία σας, προφυλαχτείτε από ατυχήματα και μην είστε αφηρημένοι όταν μαστορεύετε ή μετακινείστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχει ο κίνδυνος να ψυχρανθείτε με ένα δικό σας άνθρωπο. Φανείτε για λίγο υπομονετικοί κα ανεκτικοί, οι νεότεροι μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο σαν ερωτική σχέση και οι πιο φιλόδοξοι διαχειριστείτε διπλωματικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη του Ήλιου βαρύνει την ατμόσφαιρα στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, εμποδίζει την υλοποίηση ενός σχεδίου και οριστικοποιεί την ρήξη μιας σχέσης σας κατ' εξοχήν επαγγελματικής. Πληθαίνει επίσης τις αντιξοότητες και τους κινδύνους στο χώρο που κινείστε, στις συναναστροφές σας και στις συνεργασίες σας εν γένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στο Σκορπιό ορίζει το τέλος μιας σχέσης φιλικής ή κοινωνικής, οξύνει ένα οικονομικό πρόβλημα και κάνει πιο απαιτητή την εξόφληση μιας οφειλής σας. Γίνεται αφορμή παρεξηγήσεων και προστριβών, ενώ η απώλεια ενός δικού σας ανθρώπου σας βρίσκει ψυχολογικά απροετοίμαστους να την δεχτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου οξύνει ακόμα μια φορά ένα οικογενειακό θέμα και σας υποχρεώνει να αποφύγετε πάση θυσία αμέλειες, παρακινδυνευμένες ενέργειες, πρόκληση των δανειστών σας και να αφήσετε εκκρεμότητες σε περιουσιακές ή οικονομικές υποθέσεις σας. Tα προβλήματα ενός φίλου ή η υγεία ενός δικού σας θα σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας δημιουργεί νέα έκτακτα προβλήματα και δυσκολίες στην καθημερινότητα σας και βάζει κάποιο νευραλγικό τομέα σε κίνδυνο. Μην επιχειρείτε σπασμωδικές μεταβολές χωρίς να το έχετε σκεφτεί καλά και δείξτε περισσότερη ανοχή στην ενόχληση που υφίσταστε από ένα δικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στο Σκορπιό θα σημάνει και πάλι προβλήματα στο παρασκήνιο της ζωής σας και θα σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους αμφιβόλων διαθέσεων και ύποπτου χαρακτήρα. Αποφύγετε οτιδήποτε θα σας εξέθετε ή θα σας ταλαιπωρούσε, ενισχύστε την ασφάλεια σας και απομακρυνθείτε από ανθρώπους και από χώρους που εγκυμονούν κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στο Σκορπιό ματαιώνει την υλοποίηση μιας επιθυμίας σας ή μπλοκάρει την διαδρομή ενός σχεδίου. Παράλληλα σας υποχρεώνει να προσέξετε περισσότερο την ασφάλεια των χρημάτων σας και την διαχείρισης σας σε καθημερινή βάση. Μην δεσμεύεστε με νέες συμφωνίες και περιορίστε τα λειτουργικά σας έξοδα όσο περισσότερο μπορείτε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στο Σκορπιό σημαίνει ένα καινούργιο πρόβλημα στον επαγγελματικό χώρο. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ή το γενικότερο κλίμα. Ότι και αν είναι όμως πρέπει να το προσέξετε , να φανείτε ψύχραιμοι και να μην είστε ούτε αντιδραστικοί, ούτε φοβικοί. Διασφαλίστε την αισθηματική σας ζωή και επιμεληθείτε την καλή σας φήμη.

ΙΧΘYEΣ

Το πρόβλημα που θα προκύψει κάτω από την σκιά της έκλειψης για εσάς, θα είναι επικοινωνιακό. Η παρεξήγηση και η δυσχέρεια στην συνεννόηση με τους άλλους θα είναι πανταχού παρούσες. Φροντίστε να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το νευρικό σας σύστημα, αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους, μην πιέζετε το χρόνο και τους ανθρώπους και μην αφήνετε περιθώριο έκφρασης πανικού στην ψυχή σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε τις πολιτικές του προβλέψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved