Το πάρε-δώσε των άστρων, από 31/10 έως 3/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 31/10 έως 3/11

Πέμπτη 31/10

Ο ευρών αμειφθήσεται!

Οι συνθήκες ευνοούν την διερεύνηση οικονομικών παραμέτρων και ειδικότερα το... ψάξιμο! Οι πιο τυχεροί μάλιστα μπορεί να ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς, είτε σε μετρητά, είτε σε είδος. Από την άλλη πλευρά αναμένονται έκτακτα έξοδα σε σχέση με το σπίτι, αφού κάποιες τεχνικές εργασίες δεν μπορούν να περιμένουν. Γενικότερα η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική για τους κυνηγούς ευκαιριών πάσης φύσεως και ιδιαίτερα για εκείνους που διαθέτουν καλή μνήμη.

Παρασκευή 1/11

Όποιος προλάβει!

Πολλά είναι αυτά που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να εξαντλήσετε την αποφασιστικότητα σας. Τα δεδομένα -οι ευκαιρίες αλλά και οι κίνδυνοι- θα αλλάζουν γρήγορα κι όσο καλύτερα αντανακλαστικά διαθέτετε, τόσο το καλύτερο, αφού ισχύει το «ο τολμών νικά». Στον αντίποδα, οι άτυχοι της υπόθεσης μπορεί να πέσουν θύματα μιας έντονης και σε βάρος τους οικονομικής διεκδίκησης ή να δουν να τους αρπάζουν την «μπουκιά» μέσα από το στόμα.

Σάββατο 2 και Κυριακή 3/11

Όχι αποκοτιές...

Το διήμερο δεν είναι άτυχο, τουναντίον μπορεί να προσφέρει σε αρκετούς ποικίλα «μπόνους», χωρίς κόπο. Παράλληλα όμως κάθε πρωτοβουλία που ξεπερνά τα όρια σας θα αποδειχθεί σύντομα, αν όχι άμεσα, πηγή προβλημάτων. Όσον αφορά την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης, αναμένεται να διογκώσει τόσο τα φαινόμενα κερδοσκοπίας, όσο και τις πιθανότητες μιας πολυδάπανης ζημιάς, κάτι που θα κριθεί από το γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός. Γενικά οι εκλείψεις προσφέρονται για «αρπαχτές», όχι όμως για επενδυτικές κινήσεις με μακροχρόνια προοπτική.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved