Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/10 έως 31/10

Σελήνη στην Παρθένο – Τα επιτεύγματα που πληρώνονται με δόσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/10 έως 31/10


Με την αίσθηση της συρρίκνωσης της μέρας να γίνεται πλέον έντονη, καθώς η νύχτα απλώνεται περισσότερο στα ρολόγια και στη ζωή μας, η Σελήνη προχωρά ακάθεκτη, περνώντας στην Παρθένο σήμερα 29/10 στις 5.45 τα ξημερώματα.
Από τη θέση αυτή η Σελήνη έχει την ακρίβεια των δειχτών ενός καλοδουλεμένου ρολογιού, παρόλο που η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, προκαλεί αντιστάσεις.
Στις 10.52 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα δεν βοηθάει σε ασχολίες που έχουν σχέση με υπολογισμούς, αναλύσεις και εξονυχιστικά ψαξίματα, γραφειοκρατικές δουλειές. Αν έχουμε κάτι τέτοιο εν όψει, καλύτερα να το αναβάλλουμε.
Στις 6.06 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο, βοηθάει στη διατήρηση της αρμονίας που τείνει να εκτροχιασθεί από τη σύνοδο με τον Άρη στις 10.05 το βράδυ.
Το απόγευμα η τάση μας να πάρουμε πρωτοβουλίες, να γίνουμε επεμβατικοί και επικριτικοί, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και διαπληκτισμούς. Ωστόσο η καλή πρόθεση μπορεί να αποκαταστήσει ανάλογα γεγονότα.
Στις 11.48 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, μας στέλνει στα κρεβάτια μας με μια αίσθηση υπεροχής και σιγουριάς που μπορεί να μη τη βασίζουμε κάπου, αλλά μας αρκεί και μόνο που υπάρχει.

Στις 30/10 στις 6.36 το πρωί η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή και λίγο αργότερα στις 7.22 η αρμονική όψη με το Κρόνο, ανοίγουν την ημέρα με διάθεση να κάνουμε πολλά πράγματα και μάλιστα με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Αν δεν ξεκινήσουμε κάτι εντελώς καινούργιο, παρά ασχοληθούμε με κάτι που ήδη προϋπάρχει, για παράδειγμα έχουμε σε προθεσμία τα χρήματά μας και θέλουμε να την ανανεώσουμε, τότε θα υπάρξει εύνοια και θα βγει κάτι καλό. Αν ξεκινήσουμε όμως μια προθεσμιακή, θα ήταν λάθος.
Στις 8.40 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, επιβεβαιώνει πως αυτή η μέρα ήταν και είναι ευνοϊκή, θετική και διαφωτιστική.

Στις 31/10 στις 4.48 τα ξημερώματα, η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη ζητάει να κάνουμε κάτι αυτό το πρωί για να ικανοποιήσουμε κάποιες έντονες επιθυμίες μας, αλλά η λογική πάει να υπερισχύσει. Τη λύση δίνει το πέρασμα της Σελήνης στον Ζυγό στις 2.22 το μεσημέρι.

Παρθένοι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Ιχθύες, ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν κρίση, διάκριση, έμπνευση, διαίσθηση και ανεπτυγμένο ένστικτο. Μπορείτε να πληροφορηθείτε χρήσιμα, για ένα θέμα που σας απασχολεί.

Τοξότες και Δίδυμοι μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας, ειδικά αν επηρεάζεστε από άλλους και όχι από δικές σας πεποιθήσεις.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες τραβάτε την πορεία που έχετε χαράξει με πείσμα και δυναμισμό, ευχόμενοι να σας βγει το ταξίδι, χωρίς απρόοπτα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved