Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28/10 έως 30/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28/10 έως 30/10

Δευτέρα 28/10

Αργία... μήτηρ πάσης κακίας

Από τη μια πλευρά η σημερινή αργία μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά, αποτρέποντας κινήσεις που σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να γίνουν, με τα αποτελέσματα τους να μην προοιωνίζονται διόλου θετικά. Από την άλλη, ενδέχεται να υπάρξουν τετελεσμένα, με τις δυνατότητες αντίδρασης να κυμαίνονται περίπου στο μηδέν. Αυτά ως προς το «χοντρό» οικονομικό παιχνίδι. Όσον αφορά δε τις συναλλαγές της καθημερινότητας, αποφύγετε να ξανοιχτείτε, κινούμενοι στη λογική «το μη χείρον βέλτιστον».

Τρίτη 29/10

Μετά μεγίστης προσοχής...

Σήμερα, απαιτείται σύνεση και μεγάλη προνοητικότητα σε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή, ιδιαίτερα με μηχανήματα. Το σωστό θα ήταν να αποφύγετε οτιδήποτε περιττό, ακόμη και να ψωνίσετε είδη πρώτης ανάγκης, αφού τα προϊόντα που διατίθενται σήμερα δεν είναι καλής ποιότητας. Από εκεί και ύστερα δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, εξ αιτίας μιας ζημιάς κι εδώ όλα θα κριθούν από τον βαθμό της προνοητικότητας σας. Τέλος φροντίστε να κρατήσετε τις όποιες αποδείξεις και μην διανοηθείτε να... μην κόψετε.

Τετάρτη 30/10

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

Ευκαιρίες και διευκολύνσεις υπάρχουν αλλά μόνον για τους τυχερούς. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνοντας με τον σταυρό στο χέρι, τελικά θα χάσετε και χρόνο και χρήμα, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι θα επωφελούνται ακολουθώντας την εύκολη οδό. Κατά τα άλλα οι αναγκαιότητες καλά κρατούν και ίσως βρεθείτε στη δύσκολη θέση να απορρίψετε ένα αίτημα βοήθειας από προσφιλές σας πρόσωπο, αφού... το ταμείον είναι μείον! Όσο για τους τυχερούς της υπόθεσης, δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά, αφού το χρήμα θα... πέσει επάνω τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved