Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/10 έως 27/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/10 έως 27/10

Πέμπτη 24/10

Των φρονίμων τα παιδιά...

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα ώστε να ρυθμίσετε έγκαιρα εκκρεμότητες που αργά ή γρήγορα θα τις βρείτε μπροστά σας. Το «καμπανάκι» κτυπά κυρίως για φορολογικές υποθέσεις και ζητήματα ακίνητης περιουσίας, όπου καλείστε να δράσετε προνοητικά και μεθοδικά, κατοχυρώνοντας τα δικαιώματα σας ή προλαμβάνοντας δυσάρεστες επιπλοκές. Αν χρειαστεί μη διστάσετε να «ξεφορτωθείτε» κτήσεις ή τίτλους που αργά ή γρήγορα θα γίνουν «βαρίδια» για τις επιδιώξεις σας

Παρασκευή 25/10

Ακολουθήστε το ένστικτο σας

Επειδή οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά «πονηρές», αφουγκραστείτε το ένστικτο σας και κινηθείτε αποφασιστικά, ώστε να προλάβετε τις εξελίξεις. Αν νοιώσετε πως πρέπει να αλλάξετε δραστικά τα δεδομένα μην διστάσετε να το πράξετε. Σε ημέρες κρίσης αυτοί που διασώζονται ή κερδίζουν δεν πηγαίνουν ποτέ με το «ρεύμα».
Όσο για το «σήμερα» η ημέρα δεν είναι κακή, αντίθετα ευνοεί τις επενδυτικές πρωτοβουλίες ή ακόμη και κινήσεις, που αποσκοπούν σε ένα εύκολο και γρήγορο κέρδος.

Σάββατο 26 και Κυριακή 27/10

Με τον φόβο των τετελεσμένων γεγονότων

Δύσκολο το Σ/Κ, από την άποψη του ότι ενδέχεται να υπάρξουν τετελεσμένα, απέναντι στα οποία δεν θα έχετε και πολλά περιθώρια αντίδρασης. Πρώτο μέλημα σας θα πρέπει να είναι η προστασία και διαφύλαξη των κεκτημένων σας, με βασικό κριτήριο το ότι ο «διάολος» έχει πολλά ποδάρια. Από εκεί και ύστερα αποφύγετε να επενδύσετε με υποτιθέμενη «σιγουριά», αφού οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Μάλιστα, κάθε «φυσιολογική» ή προβλέψιμη κίνηση σας μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανγκ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved