Αστρολογική επικαιρότητα, 22/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/10

Σκοτεινά μυστικά με θύματα παιδιά

Η υπόθεση της κατάξανθης τετράχρονης Μαρίας που βρέθηκε να ζει σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα χωρίς να είναι αθίγγανη συνεχίζει να συγκλονίζει. Το γεγονός ότι είχε εκδοθεί πιστοποιητικό γέννησης της στο Δήμο Αθηναίων με μόνο δύο υπεύθυνες δηλώσεις και ψεύτικη διεύθυνση στην Αθήνα, την ώρα που στα όρια της πρωτεύουσας δεν υπάρχει κάποιος καταυλισμός, δείχνει τις μεγάλες «τρύπες» στο σύστημα έκδοσης πιστοποιητικών γέννησης. «Τρύπες» που αφήνουν έκθετες και υπόλογες τις αρμόδιες αρχές για κακουργηματικές ενέργειες εις βάρος παιδιών. Αστρολογικά, φαίνεται πως ήτανε στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Το γεγονός ότι η ακμή του 5ου οίκου της Ελλάδας είναι στο Σκορπιό δείχνει ότι η χώρα μας βρίθει από σκοτεινά μυστικά με θύματα παιδιά. Με τη διέλευση του Κρόνου από εκεί, πάσης φύσεως εγκλήματα κατά παιδιών θα απασχολήσουν, από την αποστέρηση των προς των ζην και τον ανεπαρκή εμβολιασμό τους, μέχρι την καλλιέργεια φανατισμού και ειδεχθείς ενέργειες. Από την άλλη, ένα αυστηρότερο πλαίσιο για τα δικαιώματα των παιδιών θα κριθεί αναγκαίο. Η εξέταση (Κρόνος) DNA (Σκορπιός- Πλούτωνας) για τεκνοποιήσεις εκτός νοσοκομείων είναι από τα θετικά της διέλευσης, αφού μπορεί να συντελέσει περισσότερο στη διασφάλιση της νομιμότητας, τουλάχιστον όσον αφορά στη δήλωση ληξιαρχικής πράξης γέννησης.

Τι λέει ο Β. Πολύδωρας για το «μπαϊράκι» της κυβέρνησης στην Τρόικα;

Ο Βύρων Πολύδωρας είναι Υδροχόος και με την τριπλή σύνοδο Ηλίου, Ερμή, Άρη έχει το δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκφράζεται, να διαμαρτύρεται και να εκδηλώνει την οργή του. Ο λόγος του όπως και αν τον χαρακτηρίσει κάποιος, ανατρεπτικός, προκλητικός ή περίεργος, αναμφίβολα διαφέρει από τον υπολοίπων, κάτι που είναι και το ζητούμενο του Ουρανού, κυβερνήτη τόσο του ζωδίου όσο και των Ερμή και Άρη στο ωροσκόπιο του. Εχτές με τη Σελήνη στους πολυμερείς Διδύμους έκανε μια ανακοίνωση με τρία μέρη εκφράζοντας την άποψη του για τη στάση της κυβέρνηση σχετικά με την απόκρουση νέων οριζόντιων μέτρων. Πιο συγκεκριμένα είπε:
1. Να προσέχουν μη στενοχωρήσουν τους δανειστές μας και θυμώσουν.
2. Δηλαδή, αν δεν είναι οριζόντια τα πρόσθετα μέτρα (για μισθούς και συντάξεις) και είναι κάθετα (για κούρεμα καταθέσεων και για δημεύσεις περιουσιών), θα είναι καλά;
3. Ηθικόν επιμύθιον: «Μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις όσο θέλουμε, με τους ηλίθιους που κυβερνάμε και με τον πόνο τους, αίσχος!»




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved