Το πάρε-δώσε των άστρων, από 21/10 έως 23/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 21/10 έως 23/10

Δευτέρα 21/10

Καλή προετοιμασία και... χέρι με χέρι

Με τις αναποδιές να... καιροφυλακτούν, καλό είναι να είστε σωστά προετοιμασμένοι, ιδιαίτερα για υποθέσεις που προϋποθέτουν έγγραφα, δικαιολογητικά ή ακόμη και πιστωτικές κάρτες, ώστε να αποτρέψετε πιθανές καθυστερήσεις ή εμπλοκές. Γενικά από σήμερα και για 20 περίπου ημέρες, τσεκάρετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια σχετικά με οικονομικά έγγραφα και τραπεζικές συναλλαγές, ενώ δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε και τόσο την τεχνολογία. Πολλοί, πάντως, θα μπείτε στη διαδικασία να ρυθμίσετε μια εκκρεμότητα του παρελθόντος.

Τρίτη 22/10

Σημαντικές εξελίξεις

Η ημέρα ενδέχεται να αποδειχθεί εξαιρετικά κρίσιμη ή σημαντική, αφού οι ενδείξεις παραπέμπουν σε μια γενναία μετατόπιση κεφαλαίων ή τίτλων. Οι πιο τυχεροί θα καρπωθούν τα οφέλη από ζημιές τρίτων ή θα εισπράξουν κάποιο είδος εμβάσματος-αποζημίωσης. Ευνοείται επίσης η ρύθμιση δανείων, κληρονομικών θεμάτων ή ασφαλιστικών προγραμμάτων. Από την άλλη πλευρά, οι άτυχοι της υπόθεσης (αυτό είναι θέμα γενέθλιου χάρτη) ίσως βρεθούν σε μια μηδενιστική φάση ή δουν να τους αρπάζουν τα κεκτημένα μέσα από τα χέρια τους.

Τετάρτη 23/10

Προσοχή σε φήμες και διαδόσεις

Θα ήταν κρίμα κι άδικο να πέσετε θύμα μιας παρανόησης ή μιας έντεχνης παραπληροφόρησης, προβαίνοντας σε κινήσεις, που ουσιαστικά σας οδηγούν στο στόμα του (οικονομικού) λύκου. Ακόμη, το πιθανότερο είναι πως τα οικονομικά δεδομένα θα αλλάζουν από ώρα σε ώρα, οπότε καλό είναι να μην αντιδράσετε βιαστικά ή σπασμωδικά. Όσον αφορά τα αναγκαία έξοδα, προτεραιότητα έχουν όσα σχετίζονται με συσκευές, μηχανήματα και μεταφορικά μέσα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved