Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 19 έως 22 Οκτωβρίου

Οι ανθρώπινες σχέσεις στην... τραμπάλα!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 19 έως 22 Οκτωβρίου

Γνωριμίες, φλερτ, νέους έρωτες αλλά και ποικίλες διαστάσεις, διασπάσεις ή αντιπαραθέσεις έχει το μενού των ημερών, αφού τόσο η Σεληνιακή έκλειψη, όσο και η... αναστατωμένη Αφροδίτη ρίχνουν τα πέπλα τους στον τομέα των σχέσεων μας.

Η έκλειψη-Πανσέληνος αναπαράγει τα γνωστά και διαχρονικά ζητήματα του άξονα Κριού-Ζυγού: Μαζί ή μόνοι; Να χωρίσω ή να ψάξω για «καβάτζα»; Να κάνω ότι μου κατεβάσει η κούτρα ή μήπως να ψηφίσουν οι άλλοι για μένα; Και τελικά, to be or not to be;

Όλα θυμίζουν μια τραμπάλα που πότε μας ανεβάζει και πότε μας κατεβάζει -πότε το ένα, πότε το άλλο- μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμμετέχουμε κι εμείς στο παιχνίδι. Βάζουμε κι εμείς την δύναμη ή την δεξιοτεχνία μας, ακόμη κι όταν με 150 κιλά απέναντι μας, όλα δείχνουν... τελειωμένα!
Έτσι λοιπόν, απόψεις, προθέσεις, διχογνωμίες, διλήμματα και αντιρρήσεις μπαίνουν στο μίξερ, με την ελπίδα πως τελικά το αποτέλεσμα θα είναι και θελκτικό και νόστιμο.

Σίγουρα μια καλή λύση είναι το σωστό ζύγισμα ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της κοινωνικότητας και τις αρετές της μοναχικότητας. Ή ανάποδα, ανάμεσα στην ανούσια κατανάλωση κοινωνικών στιγμών και το βάρος της μοναξιάς.
Σε αυτήν την φάση κάθε ισορροπία είναι δυναμική ή μάλλον έτσι πρέπει να την βλέπουμε. Το ποθούμενο θα προκύψει μέσα από τον συγκερασμό αντίθετων τάσεων ή επιθυμιών, αφού κάθε πλευρά έχει τα σωστά και τα λάθη της. Ουδείς άσφαλτος...

Βέβαια, η σκιασμένη Σελήνη σκοπεύει να οδηγήσει το θυμικό μας στα άκρα, είτε στα ουράνια, είτε στα πατώματα και βέβαια όσον αφορά το πρώτο, καλώς να ορίσει. Αν τώρα υποκύψουμε στην βαριά μελαγχολία, ε ρίχνουμε έναν υπνάκο και από βδομάδα το ξαναβλέπουμε...

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι καλούνται να γίνουν οι πρωταγωνιστές ή οι καταλύτες στις εξελίξεις, δείχνοντας -εύχομαι- τον καλύτερο τους εαυτό. Κι οι υπόλοιποι όμως δεν θα αρκεστούν σε ένα χειροκρότημα ή ένα «γιούχα», αφού σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι των σχέσεων είναι συμμετοχικό.

Εξ άλλου είναι και η «Ωραία» στο κόλπο. Η καλή μας Αφροδίτη, βγαίνοντας βόλτα στην... εξοχή πέφτει επάνω στον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που ψάχνουν εναγωνίως μια αθώα πρωταγωνίστρια για την νέα υπερπαραγωγή τους. Τι νέα δηλαδή, για remake πρόκειται, αφού το έργο τους το έχουμε δει και ξαναδεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό. Πετώντας καβάλα σε δύο καρέκλες σκηνοθέτη, φωνάζουν και τσακώνονται σαν δυο ιερά τέρατα-βουβάλια, αφού ούτε κι οι ίδιοι δεν έχουν καταλήξει οριστικά στο σενάριο. Ο πρώτος υπερασπίζεται το «Όσα παίρνει ο άνεμος», ενώ ο δεύτερος σκίζει τα ιμάτια του για την «Ολέθρια σχέση».
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα, δηλαδή, πολύ περισσότερο που σκέφτονται να μας αναγκάσουν να δούμε όλο το έργο βάζοντας μας τσιμπιδάκια στα μάτια, όπως είχε ο Μάλκομ Μακ Ντάουελ στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι». Μην χάσουμε σκηνή και δεν πάρουμε το μάθημα μας...

Καταλυτικές λοιπόν αναμένονται οι εξελίξεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις μέχρι και την Τρίτη αλλά σίγουρα η αίσθηση που θα αποκομίσουμε τελικά, όπως και τα αποτελέσματα των ενεργειών-αποφάσεων μας δεν ορίζονται μόνον από τους δύο κοσμικούς σκηνοθέτες. Αυτοί βάζουν το βίωμα, εμείς τον νου και την γνώση.

Οπωσδήποτε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για όσες ή όσους νοιώθουν ή είναι βολεμένοι μέσα σε μια σχέση, αφού έφτασε μια ακόμη «ώρα κρίσης» και κάτω από αυτές τις συνθήκες τίποτε δεν είναι σίγουρο. Από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθούν «ελεύθεροι κι ωραίοι», ακολουθώντας ακριβώς την αντίθετη διαδρομή από τα μέχρι χθες... μπακούρια, που επιτέλους θα έχουν την περιπέτεια που τους αξίζει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved