Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/10 έως 19/10

Σελήνη στον Κριό – Η έκλειψη που φουντώνει τη φλόγα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/10 έως 19/10


Λίγο ή πολύ έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε τις τελευταίες ημέρες πως οι κινήσεις και οι συμπεριφορές οι δικές μας και των γύρω μας, μοιάζουν με σφραγίδα που πασχίζουμε να αποτυπώσουμε πάνω στο χαρτί με όσο πιο ευδιάκριτο τρόπο μπορούμε.
Το αποκορύφωμα αυτής της αίσθησης έρχεται αυτό το διήμερο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 17/10 στις 4.18 τα ξημερώματα.
Η ένταση και η αγωνία είναι έκδηλες από το πρωί, ενώ οι κινήσεις μας είναι παρορμητικές, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο αυθορμητισμός υπερισχύει και κάποιοι θα ξεκινήσουν κάτι καινούργιο αποφασιστικά και αμετάκλητα.
Στις 8.36 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 10.01 η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζουν από το απόγευμα, μας προτρέπουν σε αλλαγές με βαθιές τομές, αλλά χρειάζονται κουράγιο και θέληση που δεν θα λυγίσουν.
Το βράδυ αυτό φιλοξενεί εριστικές διαθέσεις, ανατροπές στο πρόγραμμα και μια παθιασμένη διεκδίκηση των πάντων.

Στις 18/10 στις 00.55 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τον Τοξότη που επηρεάζει ώρες πριν και παράλληλα με τις προηγούμενες, μας βγάζει έξω από το σπίτι, μας σπρώχνει σε διασκεδάσεις, ερωτικές συνευρέσεις και πρωτότυπες εκφράσεις των συναισθημάτων μας. Η νύχτα είναι αφοπλιστική και γεμάτη εκπλήξεις.
Στις 3.53 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Δία, μετατρέπει από το πρωί την ημέρα σε μια υπερβολή, στην οποία χρειάζεται προσοχή για να μην εκτεθούμε. Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για οτιδήποτε κάνουμε, λέμε και αποφασίζουμε, διότι η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα προειδοποιεί για μια σύγχυση, που δεν πρέπει να παραβλέψουμε.

Στις 19/10 στις 2.38 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο με τη συνοδεία της έκλειψης η οποία με την κορύφωσή της προκαλεί ώρες πριν την τάση να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και για πάντα. Αυτό βέβαια είναι σχετικό, για αυτό η νύχτα αυτή θα πρέπει να μην μετατραπεί σε Βατερλό, αλλά σε μια δίκαιη αντιπαράθεση που επιζητεί αληθινή μοιρασιά.
Στις 10.27 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο με άλλη ιδιότητα, αλλά εξίσου πανίσχυρη και προτρεπτική.

Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι λάβετε θέσεις και ανοίξτε πυρ, όχι για να μετρήσετε απώλειες, αλλά για να χαράξετε μια νέα πορεία χωρίς άλλες αιματοχυσίες, ψυχικές φθορές και αμφιβολίες. Δώστε τέλος στα παλιά και απολαύστε ένα καινούργιο μέλλον.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες επικοινωνήστε, εκφραστείτε, αναθεωρήστε, ταξιδέψτε μεταφορικά και πραγματικά και ότι δεν σας βγαίνει, βρείτε τον τρόπο να το κατακτήσετε αλλιώς.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι είστε περισσότερο ευαίσθητοι από τους άλλους και καθόλου σίγουροι για το τι θέλετε πραγματικά. Ωστόσο η συναίσθηση αυτή και μόνο, μπορεί να σας γλιτώσει από ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved