Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/10 έως 17/10

Σελήνη στους Ιχθύες – Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/10 έως 17/10


Μετά από ένα διήμερο υπερβολής και εξωστρέφειας, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 15/10 και 7 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, για να μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς, συναισθηματικούς και αρκετά ευέλικτους.
Στις 4.57 το πρωί η συνάντηση με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, χαρακτηρίζει το βράδυ μας σαν μια ατμοσφαιρική προετοιμασία χαλάρωσης και ονειροπόλησης.
Παρόλο που τα σχέδιά μας χρειάζονται περισσότερο ρεαλισμό, η τάση μας αποκοιμιέται στην αγκαλιά της έμπνευσης και της φαντασίας.
Στις 2.39 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί και λίγο αργότερα στις 3.51 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, δίνουν τροφή στο συναισθηματισμό μας, ο οποίος όμως τελικά εκφράζεται με το πάθος του παιδιού να καταφέρει να κάνει το δικό του. Οι ώρες αυτές προσφέρονται για διεκδικήσεις και ενέργειες, που αποσκοπούν στο να πείσουμε τους άλλους για την πραγμάτωση των επιθυμιών και των σχεδίων μας.
Στις 8.12 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο, προσφέρεται για σκέψεις ευθυκρισίας και κατανόησης, καταφέρνοντας να συνδυάσουμε το όραμα με την πραγματικότητα.

Στις 16/10 στις 5.04 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με διαδικασίες κάθε άλλο εκτός από πρακτικές, έχοντας όμως μια ιδιαίτερη χρησιμότητα.
Η χρησιμότητα αυτή είναι να συναισθανθούμε τις ανάγκες μας και να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε ότι μας απασχολεί, εν όψει της ανάδρομης κίνησής του σε λίγες ημέρες. Ο προγραμματισμός μας μπορεί να μην είναι μεθοδικός, είναι όμως αυτός που καλύπτει το κενό μας.
Στις 10.14 η αρμονική όψη με τον Δία μας κάνει να αισθανόμαστε ως νωρίς το απόγευμα πως η συγκατάβαση και η υποχωρητικότητα δεν είναι ελαττώματα, αλλά προτερήματα που μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

Η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της ως τις 17/10 στις 4.18 το πρωί, που θα περάσει στον Κριό, για την ολόγιομη φάση της και την τελευταία έκλειψή της για αυτόν το χρόνο. Το διάστημα αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην κάνουμε σημαντικές κινήσεις και να μη λάβουμε σοβαρές αποφάσεις.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι φτιάξτε τις λίστες σας, οργανώστε τη σκέψη σας, αφεθείτε σε χαλαρωτικές δραστηριότητες και μην παρασύρεστε από οτιδήποτε δεν μιλάει κατευθείαν στην καρδιά σας.

Τοξότες και Δίδυμοι προσέξτε τις υπερβολές και την τάση σας να χαίρεστε, χωρίς να υπολογίζετε αν ο τρόπος σας ενοχλεί τον διπλανό σας.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνεστε πως κάτι έρχεται να σας συνεπάρει χωρίς να μπορείτε να το διακρίνετε ολοκληρωτικά. Ωστόσο να θυμάστε πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και τους ειλικρινείς συντρόφους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved