Αστρολογική επικαιρότητα, 15/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 15/10

Κωστόπουλος versus Λιάγκας

Αγώνα για μια θέση στον ήλιο (όχι του ΠΑΣΟΚ) της τηλεοπτικής ζωής δίνουν ο Υδροχόος Πέτρος Κωστόπουλος και ο Δίδυμος Γιώργος Λιάγκας. Και οι δύο επικοινωνιακοί, αφού είναι εκπρόσωποι του στοιχείου του αέρα, είναι δημοσιογράφοι και τους αρέσει να σχολιάζουν επί παντός επιστητού. Αμφότεροι έχουν στο πλάι τους μια διάσημη γυναίκα με την οποία πέρα από τα γαμήλια δεσμά τους ενώνουν και τα επαγγελματικά. Έτσι, φέτος βρίσκονται να κονταροχτυπιούνται στην αρένα της πρωινής ζώνης μετά των συζύγων τους, αφού τελευταία έχει πέραση το «για μια θέση στο γυαλί, το σύντροφό σου πάρε μαζί». Μήπως να πάρω και εγώ το δικό μου αστρολογικό σύντροφο, το Ριζόπουλο να κάνουμε εκπομπή; Η ισχύς εν τη ενώσει.

Λίαγκας – Σκορδά

Αστρολογικά, το ζευγάρι του Ant1, Λιάγκας – Σκορδά έχει πάρει μεγάλο ρίσκο με τη μεταγραφή του. Ο διελαύνων Ποσειδώνας βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή της Υδροχοΐνας Φ. Σκορδά και σε τετράγωνο με τον Ήλιο του Γ. Λιάγκα. Αυτό δείχνει διάψευση προσδοκιών για τη Φαίη όσον αφορά στα άτομα που θα πλαισιώνουν την ομάδα και απογοήτευση για τον Λιάγκα, αν και υπάρχει πιθανότητα και γι' άλλο επαγγελματικό ξεκίνημα σε κάτι διαφορετικό. Ίσως από το Μάρτιο του 2014 να βγουν προβλήματα στην επιφάνεια σχετικά με τη συνεργασία και τη συνεννόηση μέσα στην ομάδα.

Κωστόπουλος – Μπαλατσινού

Στον αντίποδα, ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει επιστροφή Κρόνου στην αρχική του θέση και με βάση την θεωρία των κύκλων ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Θα του συμβούν γεγονότα που θα θυμίζουν αντίστοιχα αυτά του Οκτωβρίου του 1983. Το τρίγωνο του διευλάνοντα Δία με τον Άρη στο Σκορπιό δείχνει ότι ξεκινά με το ατού να είναι αιχμηρός, αυτό που όλοι νιώθουν αλλά κανείς δεν τολμά να ξεστομίσει αλλά και ένα σημαντικό μειονέκτημα, είναι πιο σοβαρός από ό, τι χρειάζεται για πρωί, με τον γενέθλιο Κρόνου στο Σκορπιό, να επιβεβαιώνει ότι είναι πιο βραδινός τύπος. Η Τζένη Μπαλατσίνου λόγω της συνόδου του διελαύνοντα Κρόνου με τον Ερμή της ίσως να είναι μουδιασμένη στην αρχή ενώ στοίχημα θα αποτελεί για αυτήν να μπορεί να φορά το πρωινό χαμόγελο παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζει σε προσωπικό επίπεδο. Τι κοινό θα έχουν με τους Λιάγκα – Σκορδά; Θα υποφέρουν από την κακία και την κακεντρέχεια κάποιων.

Η κυβέρνηση δεν έχει ενδοιασμούς

Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να εξοντώσει, πέρα από τη Χρυσή Αυγή, και το άλλο κόμμα που μπορεί στις επερχόμενες εκλογές να της πάρει την εξουσία μέσα από τα χέρια, το ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιστατικά της Marfin και στις Σκουριές. Ο Νίκος Δένδιας συντάσσεται με τη γραμμή του κόμματός του και του Αντώνη Σαμαρά. Αν και η Νέα Δημοκρατία ισχυρίζεται ότι είναι κόμμα του δημοκρατικού τόξου τόσο η ιστορία της όσο και η παρούσα πολιτική της δείχνουν ότι με πρόσχημα την πάταξη της ανομίας, της πολιτικής βίας και της τρομοκρατίας εφαρμόζει κατασταλτικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές. Ο γενέθλιος Κρόνος της Ν.Δ σε τετράγωνο με τον Άρη δείχνει την τάση για επιβολή αλλά και καταδυνάστευσης των θεσμών. Αυτή την περίοδο με το Δία σε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο της αυτή η πολιτική της βρίσκεται στις επάλξεις. Στη συνέχεια όμως οι διελαύνοντες Πλούτωνας και ο Ουρανός, όχι μόνο θα ανακόψουν την πορεία της, αλλά πιθανόν να φέρουν τη διάσπαση και το διαμελισμό της.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved