Αστρολογική επικαιρότητα, 14/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 14/10

Στην Αλβανία ο Βενιζέλος

Επίσημη επίσκεψη αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα στην Αλβανία ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Bujar Nishani και τον πρωθυπουργό Edi Rama της γειτονικής χώρας. Στα πλαίσια της επίσκεψής του θα συναντήσει και άλλα πρόσωπα, τόσο από τον χώρο της πολιτικής όσο και της εκκλησίας. Με τη διελαύνουσα Σελήνη να οδεύει από τον 8ο στον 9ο οίκο της Ελλάδος (24/7/1974) πιθανόν να υπάρξουν συμφωνίες που θα μείνουν μυστικές. Επιπλέον, ίσως μέσα στα σχέδια αυτής της επίσκεψης να είναι η ανταλλαγή πληροφοριών κι η θωράκιση του βορειοδυτικού τμήματος της χώρας.

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τα εποχικά επιδόματα του ΟΑΕΔ

Από σήμερα και ως τις 2/12 ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος που θα χορηγηθεί σε συγκεκριμένα επαγγέλματα. Η παρουσία του Ερμή (έγραφα, αιτήσεις) στο Σκορπιό (επιδόματα) είναι μια θετική συγκυρία, ωστόσο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι, ακόμα και αν πληροίτε τις τυπικές προϋποθέσεις.

Γερμανία: Συζητήσεις, παραχωρήσεις με στόχο τη χρυσή τομή

Ο δεύτερος κύκλος των διαπραγματεύσεων αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στη Γερμανία για το «μεγάλο συνασπισμό» μεταξύ των εκπροσώπων των CDU/CSU και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, SPD. Η είσοδος του περιοριστικού Κρόνου στον 11ο οίκο (προσδοκίες, στόχοι) της Angela Merkel και το τετράγωνο με τη Σελήνη της δείχνει ότι ακόμα και αν βρεθεί η χρυσή τομή με τους Σοσιαλδημοκράτες, η Γερμανίδα Καγκελάριος θα χρειαστεί να βάλει στην άκρη κάποιες από τις επιδιώξεις της.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved