Το πάρε-δώσε των άστρων από 14/10 έως 16/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 14/10 έως 16/10

Δευτέρα 14/10

Το παρελθόν είναι εδώ

Σε αρκετές περιπτώσεις θα διαπιστώσετε πως για να προχωρήσετε στις επιλογές σας θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε υποθέσεις που παραμένουν εκκρεμείς. Και επειδή τουλάχιστον για σήμερα η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται, ένα καλό μνημονικό θα σας βοηθήσει να ξεγλιστρήσετε από λάθη ή παγίδες αλλά και να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας Οι πιο τυχεροί βέβαια θα βρεθούν μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις, ανακαλύπτοντας χρήματα, έγγραφα ή αντικείμενα αξίας που θεωρούσαν χαμένα. Όσον αφορά τις αγορές, προτεραιότητα έχει οτιδήποτε αφορά το σπίτι ή το γραφείο.

Τρίτη 15/10

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Με δεδομένο το ότι η ημέρα σφραγίζεται από την επιρροή του Ερμή, το μυστικό της επιτυχίας είναι η σωστή πληροφόρηση. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα με άσκοπες κινήσεις. Όσον αφορά τις αγορές, η έμφαση πέφτει σε μηχανήματα ή συσκευές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρξουν αναγκαία ιατρικά έξοδα. Στο πλάνο μπαίνουν επίσης κάθε είδους συμφωνίες, συμβόλαια ή μεσολαβήσεις, από όπου οι πιο τυχεροί-ικανοί μπορεί να διεκδικήσουν και να πάρουν το... κάτι τις τους!

Τετάρτη 16/10

Βοήθειες από οικείους

Η ημέρα είναι κατάλληλη για τη ρύθμιση περιουσιακών ή οικογενειακών θεμάτων και οι πιο τυχεροί μπορούν να ποντάρουν σε μια έξτρα βοήθεια από ένα οικείο πρόσωπο ή την αναζωογόνηση μιας οικονομικής προοπτικής του παρελθόντος. Όσον αφορά τις αγορές, προηγούνται εκείνες που σχετίζονται με το σπίτι (έπιπλα, είδη διακόσμησης, αντίκες). Πριν όμως βιαστείτε να προβείτε σε μια αγορά εξετάστε μήπως αυτό που χρειάζεστε υπάρχει διαθέσιμο από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Αν βγείτε έξω για φαγητό δοκιμάστε μια παραδοσιακή κουζίνα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved