Αστρολογική επικαιρότητα, 13/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 13/10

Με τη δύναμη του μυαλού του απαντά...

Με τον Ερμή στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ωροσκόπιό του ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν δεν ανεβάζει την πίεση κάποιου, μπορεί να γίνει απίστευτα ειρωνικός. Ρεπόρτερ τον ρώτησε, αν η Χρυσή Αυγή θα μπει με τανκς στη βουλή. Τότε ο Ηλίας Κασσιδιάρης του πέταξε την ατάκα «με συγχωρείς, πάω να ξεπαρκάρω το τανκς». Ο υπεύθυνος τύπου της Χ.Α που θέλει να γίνει δήμαρχος Αθηναίων κάνει προσπάθειες να είναι πιο ψύχραιμος. Πάντως εγώ το διαμηνύω, το καλοκαίρι δεν κάθομαι στον ήλιο, καθότι οι σκουρόχρωμοι στο Δήμο Αθηναίων θα θεωρούνται ομάδα υψηλού κινδύνου.

Τρόικα και Κομισιόν παίρνουν μαθήματα από Σαμαρά και Βενιζέλο

Την πολιτική του κακού και καλού αστυνόμου έχει υιοθετήσει η δικομματική κυβέρνηση με τον Σαμαρά να έχει το ρόλο του κακού (μίλα ρε) και το Βενιζέλο του καλού (εγώ θέλω να σε βοηθήσω). Τρόικα και Κομισιόν την είδαν, τους φάνηκε πιασάρικη και είπαν να την υιοθετήσουν. Έτσι, η Κριστίν Λαγκάρντ είπε «δεν σας βάζω νέα μέτρα, είστε καλά παιδιά» ενώ η Κομισιόν λέει «πάρτε μέτρα να τελειώνουμε». Κι εμείς μένουμε αποσβολωμένοι να αναρωτιόμαστε, αν μας δουλεύουν. Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στον 9ο σε χιαστί με τη γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας, που είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου της, μας εμπαίζουν και μας κοροϊδεύουν. Το καλό είναι πως έτσι όπως πάνε θα φαγωθούν μεταξύ τους.

Το πετρέλαιο θέρμανσης και η κατάρα της κυβέρνησης

Τα έσοδα του κράτους από το πετρέλαιο θέρμανσης, λόγω της υψηλής του τιμής, μειώθηκαν κατά 237 εκατ. ευρώ. Έτσι, η κυβέρνηση έριξε κατάρα λέγοντας «αν δεν βάλετε πετρέλαιο να τα φάτε στη ΔΕΗ». Ήδη στα περισσότερα σπίτια, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ τους ανοίγει το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Μπόμπα η κατάσταση! Η κυρία Μαρία απέναντί μου χάρη στη ΔΕΗ έχει αποκτήσει μόνιμη περμανάντ και ο κύριος Περικλής μαλλί σαν του Αϊνστάιν. Έτσι όπως είναι η κατάσταση, αν ανάψει κάποιος αερόθερμο ή ηλεκτρική σόμπα, ο λογαριασμός θα εκτοξευθεί στον Άρη! Ο διελαύνων Κρόνος στον 5ο οίκο της Ελλάδος λέει «απολαύσεις, καπούτ» αλλά όχι κι έτσι. Πάντως, αν η Τρόικα εμμείνει στα σκληρά μέτρα η πιο φθηνή λύση θα είναι... φασόλια κινέζικης προέλευσης. Δοκιμασμένο!




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved