Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 12 έως 15 Οκτωβρίου

Άγγελος εξάγγελος

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 12 έως 15 Οκτωβρίου

Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά
γερμένος πάνω σ' ένα δεκανίκι
δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά
και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
μα ακούγονταν ευχάριστα στ' αυτί μας
γιατί έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά
κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας

Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ' την αγορά
κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα
μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά
και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα

Καλά τα λέει ο «Νιόνιος» αλλά ποιός τον ακούει...
Φρέσκος-φρέσκος και λαχταριστός ενέσκηψε ο Δίας, που αποπειράται για μια ακόμη φορά να μας φουσκώσει με χαρά, ελπίδες, αισιοδοξία και να ρίξει κάτω από το χαλί σκοτούρες και προβλήματα.
-Ες αύριον τα σπουδαία δηλώνει με στόμφο, καθώς φορά το πλουμιστό κοστούμι του, πανέτοιμος να ξεσαλώσει παντοιοτρόπως, συνοδευόμενος φυσικά από τους ακόλουθους του....

Ποιός να θυμάται τώρα ότι ο πρώτος που το είπε αυτό κι έμεινε στην Ιστορία, ο Θηβαίος Αρχίας, λίγες ώρες μετά είχε χάσει το αξίωμα και το κεφάλι του;
Σημασία έχει το σήμερα κι όχι οι -δήθεν- διδακτικές παραδόσεις. Εδώ οι «ημέτεροι» τρώνε και πίνουν τόσα χρόνια στην υγεία των κορόιδων κι ακόμη τους ψηφίζουμε...
Φέρτε κοψίδια, φέρτε κρασιά, φέρτε δανεικά, ανάπτυξη, σωτηρία θα, θα, θα... κι από δω παν κι οι άλλοι...
Ποιός είπε όμως ότι η ζωή είναι δίκαιη;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι συνωστίζονται για να αρπάξουν την μεγαλύτερη μπουκιά από το πιάτο του «Χοντρού», για να πετύχουν σε ελάχιστο χρόνο μια ευδιάκριτη και μεγαλειώδη πρόοδο. Εύκολη και γρήγορη ανάδειξη, με βάση τις εντυπώσεις κι ας είναι κάποιος τεμπέλης άσωτος ή χαραμοφάης... Οι ικανότητες και τα προσόντα δεν «πιάνουν» μια μπροστά στις «άκρες» του Δία (τύχη το λένε κάποιοι) και τις λίστες με τους «μπαρμπάδες». Αν τώρα κάποιοι έχουν και ικανότητες, ε ακόμα καλύτερα!
Όσο κι αν προσπαθεί ο Κρόνος να επιβάλλει μια τάξη ισονομίας, το μόνο που μπορεί να καταφέρει σε αυτήν την φάση είναι να... πικράνει κάποιους ερωτευμένους, αφού έχει πιάσει αγκαζέ την αστρική Αφροδίτη.
Βλέπετε, ο παμπόνηρος Δίας του άφησε τις σχέσεις για να παίζει -δεν είναι δα κι ο τομέας του- την ίδια στιγμή που ο ίδιος ασχολείται με τον Πλούτο. Δηλαδή, τα θεαματικά ταξίματα, την σπάταλη ανάπτυξη χωρίς βάσεις και τις αεριτζίδικες επενδύσεις.

Με ανάλογο τρόπο οι εκπρόσωποι των τεσσάρων παρορμητικών ζωδίων που έχουν πάρει φόρα κι είναι έτοιμοι να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους, αφήνουν τα δύσκολα για τους υπόλοιπους οκτώ, που διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιός θα έχει το πιο μπελαλίδικο love story.
Το καμπανάκι κτυπά για όλους, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, Παρθένους, Ιχθύες αλλά πολύ πιο δυνατά για τους Διδύμους και τους Τοξότες, που αφού βούτηξαν για τα καλά στην νιρβάνα του Ποσειδώνα, καλούνται πλέον να περάσουν ταχέως στο μαγγανοπήγαδο της πραγματικότητας των σχέσεων. Είναι γνωστό ότι ο Κρόνος ευλογεί μόνον εκείνες τις σχέσεις που έχουν... πρόβλημα, επιθυμώντας μάλιστα να το διαιωνίσει εις τον αιώνα των άπαντα, οπότε ας έχουν γνώση οι φύλακες.

Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή, αφού από Δευτέρα πιάνει δουλειά ο Ερμής, δίνοντας έμφαση σε επαφές, μετακινήσεις και συμφωνίες επί παντός επιστητού. Εδώ το θέμα είναι η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση ώστε να αποφύγουμε τα άσκοπα πήγαινε-έλα και τις ατέρμονες συνεννοήσεις του τύπου «χαλασμένο τηλέφωνο». Επιπλέον, το κρυφό τετράγωνο του με τον αστρικό Χείρωνα θα μας εμπλέξει θέλοντας και μη, με πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, οπότε η ανασκόπηση προβάλει ως... ακλόνητο φαβορί.
Οι Σκορπιοί, οι Ζυγοί, οι Ταύροι και οι Κριοί, φαίνεται πως θα τρέξουν περισσότερο από τους άλλους αλλά σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved