Αστρολογική επικαιρότητα, 10/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 10/10

Χωρίς μετρό και τρένα του ΗΣΑΠ

Στάση εργασίας έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στο μετρό και τον ΗΣΑΠ από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, αντιδρώντας στο καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης που τους έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση. Η Σελήνη μέχρι και τις 6 και μισή περίπου το απόγευμα που θα περάσει στον Αιγόκερω θα είναι σε κενό πορείας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ίσως η απεργία κρατήσει περισσότερο ή εξαιτίας της θα αργήσετε ή θα καθυστερήσετε να φτάσετε στον προορισμό σας. Έχετε το νου σας, λοιπόν, αν θέλετε να είστε Εγγλέζοι στα ραντεβού σας γιατί τα άστρα και τα ζώδια σάς προειδοποίησαν για τα εμπόδια.

Εδώ οι καλές συμβάσεις

Η Σελήνη, τόσο εχτές όσο και σήμερα, είναι στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με το εξωτερικό και το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ είναι ένα από τα πρώτα θέματα σε όλα τα ΜΜΕ. Μεγάλη έκταση δόθηκε στο μήνυμα που έστειλε ότι θα εξαφανίσει τη Χρυσή Αυγή. Μόνο που ο κύριος Σαμαράς κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του, καθότι εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής σημαίνει κατάργηση της γενεσιουργού αιτίας, δηλαδή της μνημονιακής πολιτικής, κάτι που δεν προτίθεται να σταματήσει. Ωστόσο, αυτό που με απασχολεί με την Αφροδίτη στον Τοξότη (οικονομικές συμβάσεις με το εξωτερικό) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (απάτη) σε κοσμικό επίπεδο, είναι τι παίζει με την οικονομική ατζέντα του πρωθυπουργού στο Ισραήλ. Τι θα γίνει με το Ελληνικό, την ΕΥΑΘ, τη ΛΑΡΚΟ και το φυσικό αέριο που ενδιαφέρονται οι Ισραηλινοί; Θα γίνει ωφέλιμη (για εμάς) διαπραγμάτευση; Πολύ αμφιβάλλω...

Τι φοβάται ο Αλέξης Τσίπρας;

Μετά τη μεταμόρφωση της Χρυσής Αυγής από φασιστικό μόρφωμα σε εγκληματική οργάνωση, μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι υποβολιμαίες θεωρίες των δύο άκρων που καλλιεργεί η κυβέρνηση και οι ενδείξεις για παρακολουθήσεις των τηλεφωνημάτων της αντιπολίτευσης δημιουργούν την αίσθηση ότι μετά την προσπάθεια εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής, σειρά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για να προλάβει τα χειρότερα η αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα το πρωί αναμένεται να καταθέσει πρόταση στη Διάσκεψη της Βουλής με την οποία θα διασφαλίζεται ότι δεν θα ανοίξει ο δρόμος για να «κοντύνει» ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τον κυβερνήτη του 7ου (φανεροί αντίπαλοι), τον Δία που ετοιμάζεται να σχηματίσει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του, καλά κάνει ο Α. Τσίπρας και προσέχει μην του τραβήξουν ξαφνικά το χαλί κάτω από το πόδια.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved