Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/10 έως 10/10

Σελήνη στον Τοξότη – Μπαμ και κάτω με στυλ φευγάτο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/10 έως 10/10


Το διήμερο που ακολουθεί μοιάζει με πετσοκομμένη πενταήμερη της εφηβείας μας, αλλά παρόλα αυτά η απόλαυση της ανεμελιάς και της περιπέτειας καλά κρατεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 8/10 στις 3.22 το μεσημέρι.

Η συνάντησή της με την Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό στις 4.56 το μεσημέρι, βγάζει στην επιφάνεια τάσεις διασκέδασης, αισιοδοξίας, χαράς και υποκινούμενου ξεφαντώματος.
Ως το βράδυ ψάχνουμε να βρούμε τη χαμένη μας παιδικότητα, ενώ συμπεριφερόμαστε είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα σαν σε μια άλλη εποχή, που όλα ήταν λυμένα και εξασφαλισμένα. Έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την πεζή καθημερινότητα κάνοντας κάτι ασυνήθιστο που θα χρωματίσει τη μιζέρια και την εσωτερική πίεση.
Η παρεμβολή της δυσαρμονικής όψης με τον Ποσειδώνα στις 8.21 το βράδυ σε συνδυασμό με τη δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης, μας κάνει να θέλουμε να δούμε ανθρώπους και καταστάσεις εντελώς διαφορετικά, με το δικό μας μάτι και τη δική μας υποκειμενική αίσθηση. Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν παρά μόνο σε εκείνους που είναι αποδέκτες των πιο τρελών φαντασιώσεων και επιθυμιών μας. Ιδανικό βράδυ για παράτολμες κινήσεις, που μετράνε το θάρρος, την τόλμη και τη γνησιότητα των συναισθημάτων μας.

Στις 9/10 στις 8.55 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με έντονη κίνηση και ανάγκη να προλάβουμε ως το απόγευμα τα γεγονότα για να μη μας προλάβουν αυτά. Ιδιαίτερα ευέλικτοι και διαλλακτικοί, αποφασίζουμε άμεσα και πράττουμε ανάλογα.
Στις 7.30 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο κλείνει την ημέρα με μια γενναιοδωρία άνευ προηγουμένου και με μια θετική και όμορφη διάθεση που θα ήταν καλό να τη μοιραστούμε με φίλους και αγαπημένους. Το βράδυ προσκαλεί όλους μας σε μια όμορφη έξοδο ή μια συγκέντρωση στο σπίτι με ευδιαθεσία και ανεβασμένη διάθεση.

Στις 10/10 στις 1.10 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη μας βάζει από το πρωί φτερά στα πόδια και στην καρδιά, είμαστε ιδιαίτερα δραστήριοι, κανονίζουμε συναντήσεις πάσης φύσεως, κλείνουμε ραντεβού και γενικά διεκπεραιώνουμε πολλές υποθέσεις, τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το πρωί έως το απόγευμα.
Στις 6.58 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σαν αυστηρός συνοδός που μας απαριθμεί τα ανδραγαθήματα της εκδρομής μας.

Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί, Λέοντες και Κριοί έχετε την τιμητική σας, αναλαμβάνετε ευθύνες και πρωτοβουλίες και παραδίδετε μαθήματα καλοπέρασης με ατράνταχτα επιχειρήματα.
Ιχθύες και Παρθένοι δυσκολεύεστε να διακρίνετε τι είναι αυτό που σας προκαλεί χαρά και τι λύπη, προτιμώντας να παρατηρείτε αυτούς που χορεύουν, παρά να βρίσκεστε οι ίδιοι στην πίστα.
Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, αφήνεστε να παρασυρθείτε από επιτήδειους που γνωρίζετε τους σκοπούς τους, αλλά προσφέρετε τους εαυτούς σας στις προτροπές τους, εκμηδενίζοντας τους δισταγμούς σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved