Αστρολογική επικαιρότητα, 9/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 9/10

Συνδικα(ληστής) γιατρός το 'ρίξε στον εκβιασμό

«Ό,τι δεν μπορείς να αγοράσεις με λεφτά, μπορείς να το αγοράσεις με περισσότερα λεφτά» λένε οι Αμερικάνοι και ένας συνδικαλιστής ζήτησε «λαδάκι» 50.000 ευρώ ως εκβιασμό για να μην κάνει απεργία. Το γεγονός κατήγγειλε στο Υπουργείο Υγείας η διοικήτρια του νοσοκομείου «Σωτηρία» και από τα τέλη Σεπτεμβρίου, περίοδος που η Αφροδίτη βρισκόταν ήδη στο Σκορπιό (μαύρο – βρώμικο χρήμα), το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών έπιασε δουλειά. Με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χεριά συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, μετά από μυστική επιχείρηση της αστυνομίας. Στο σπίτι του βρέθηκαν μαχαίρια, όπλα, γκλοπ και χειροπέδες. Σε ποια δημοκρατική παράταξη άραγε ανήκει; Σύμφωνα με τα ευρήματα είναι Χρυσαυγίτης. Η κομματική του ταυτότητα, ωστόσο, δείχνει έναν πράσινο ήλιο και μάλιστα μισοσβησμένο.

Το ζει το δράμα! Η έπαυλη ακόμα δεν έχει ετοιμαστεί...

Πήρε... μπόι η καριέρα του Γιώργου Αυτιά και πλέον, πέρα από «πρώτη μούρη» στο γυαλί, θέλει και έπαυλη αριστοκρατική. Θα μου πείτε, γιατί όχι; Λέων είναι και μάλιστα όχι με έναν και με δύο, αλλά με τέσσερις πλανήτες στον «θέλω λατρεία, δόξα, μεγαλεία» Λέοντα. Αναμφίβολα, είμαστε συνηθισμένοι οι μεγάλοι τηλεαστέρες να ζουν στη χλιδή και δεν σοκαριζόμαστε. Ωστόσο, πάντα ενοχλεί κάποιοι να φορούν την προβιά του απλού, λαϊκού δημοσιογράφου που έχει γειτόνισσα μια αγράμματη γιαγιά που τη βοηθά μόνο και μόνο για να ταυτιστεί ο κόσμος μαζί τους και να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης. Θα του αφιέρωνα κάτι από τη Λαίδη Άντζελα (που είναι Λέων και αυτή) αλλά στην περίπτωση αυτή νομίζω κολλά το «προκαλείς, σου το λέω προκαλείς» που έλεγε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

"Η μητέρα μου, ο πεθερός και η πεθερά μου ζουν με 500 ευρώ"

Έκαστος ή όλοι μαζί; Με ή χωρίς τη βοήθεια του γιου τους; Ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε εκπομπή στο Star υποστήριξε πως δικοί του άνθρωποι ζουν με λίγα χρήματα και ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει αυτό. Ξέρεις τι είναι να κρυώνεις, να βρίσκεσαι συνέχεια στη ΔΕΗ για διακανονισμό ή μήπως ξέρεις πως είναι να στέλνεις τα παιδιά σου χωρίς φαγητό στο σχολείο; Καλύτερα να μας πει τι ξέρει μια μάνα που προσπαθεί να ζήσει με 500 ευρώ, με ενοίκιο, λογαριασμούς και δεν έχει γιο της «τον τσάρο της οικονομίας». Αυτή η γυναίκα να μας πει τι ξέρει. Εσύ κε Στουρνάρα, μας τα λες αυτά για "να μας τα πάρεις". Πειράζει που πιστεύω πιο πολύ τι λέει για την Ελλάδα ένας πλανήτης που τον λένε Ουρανό, παρά εσύ; Άκου τι λέει αυτός: περιμένετε στα οικονομικά (τον τομέα σου) να χάσετε πολλά και μάλιστα ξαφνικά.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved