Αστρολογική επικαιρότητα, 6/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 6/10

Έπεσε μόνος του – και εμείς από τα γέλια

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Ηλίας Κασσιδιάρης για το πώς έπεσε κάτω ένας φωτογράφος, που τον κατηγορούν ότι τον έριξε, και δεν μπορούμε να σταματήσουμε από τα γέλια. «Με τη δύναμη του μυαλού μου ή με τα ηχητικά κύματα αυτός σωριάστηκε κάτω» είπε. Τελικά, αν και με τον Άρη στον Αιγόκερω έχει έξαρση τεστοστερόνης, ως Τοξότης έχει ταλέντο να μας κάνει να γελάμε.


Ηλίας ο ασυγκράτητος

Το σόου βίας στο οποίο επιδόθηκε ο Ηλίας Κασσιδιάρης στα δικαστήρια μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, λέγεται ότι ενόχλησε τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχολιαλιάκο και ότι υποστήριξε ότι ήταν άκρως προκλητική τη στιγμή που η Χ. Αυγή αντιμετωπίζει κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση. Σε διαδικτυακή εκπομπή ο Η. Κασσιδιάρης δήλωσε μετανιωμένος, αν και όπως είπε ήταν δικαιολογημένη η οργή του. Οδηγίες λέγεται του μεταφέρθηκαν προκειμένου να έχει κόσμια συμπεριφορά και να είναι προσεκτικός. Ήδη έδειξε μια πιο ήπια στάση προς τους δημοσιογράφους αλλά το θέμα είναι αν θα μπορέσει να τη διατηρήσει. Αυτές τις μέρες το τετράγωνο του διελαύνοντος Άρη με τον Ουρανό δείχνει ότι, αν προκληθεί, θα αντιδράσει σπασμωδικά ή αντανακλαστικά (κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό). Μαθήματα ηρεμίας προτείνουμε στον Ηλία Κασσιδιάρη ώστε ακόμα και όταν ακούει «ο Ναζί, ο Ναζί» ή «Θα πάτε τη χώρα πεντακόσια χρόνια πίσω» ή «φύγε από δω» (μετά χτυπήματος με εφημερίδα) να αντιδρά πολιτισμένα.


Χρυσή Αυγή versus Έφεδροι καταδρομείς

Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης της στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, λόγω της φημολογίας που δημιουργήθηκε περί πραξικοπήματος, η ΚΕΕΔ έχει βγάλει διακήρυξη για συγκέντρωση σήμερα 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος. Όπως φαίνεται με τον Ουρανό στον Κριό άλλη μια στρατιωτική οργάνωση «ξεφύτρωσε», ζητώντας ο στρατός να κάνει αυτό που δεν μπορεί η πολιτεία. Κι μην απορήσετε αν σε λίγο καιρό το δίλημμα είναι Χρυσή Αυγή ή ΚΕΕΔ.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved