Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 5 έως 8 Οκτωβρίου

Κοσμική δικαιοσύνη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 5 έως 8 Οκτωβρίου


Πολλά ακραία συμβαίνουν αυτήν την περίοδο,
κατηγόριες εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση, οι μηδενιστικές τάσεις παίρνουν κεφάλι, οι συνομωσίες ανθίζουν, δεν ξέρουμε πια ποιοί είναι οι «καλοί» και οι «κακοί» κι αν δεν έχουμε ήδη χάσει το μπούσουλα, κινδυνεύουμε να βγούμε εντελώς εκτός πορείας ή εκτός εαυτού. Ίσως λοιπόν ένας... ξεγυρισμένος Κρόνος να μας έκανε καλό και... να 'τος που έρχεται!

Η σύνοδός του με τον Ερμή σχηματίζεται με ακρίβεια την Τρίτη αλλά πιθανότατα θα μας επηρεάσει από την Κυριακή, βάζοντας πολλά πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, προστάζει ο «Παππούς» κι εμείς καλό είναι να έχουμε σε πρώτη ζήτηση άδειες, διπλώματα, ταυτότητες, πτυχία κι ότι ακόμη αποδεικνύει το -αυτονόητο για πολλούς- δικαίωμα να εξασκούν δραστηριότητες, χωρίς τα απαραίτητα και νόμιμα έγγραφα. Η συλλογή αποδείξεων είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι του Κρόνου κι επειδή αυτές τις ημέρες είναι στα κέφια του, δεν το 'χει σε τίποτα να εξαπολύσει σε όλη την επικράτεια τα εντεταλμένα όργανα του, προς άγραν τους.
Οπότε, ας έχουμε τον νου μας για να μην ταλαιπωρήσουμε την αυτονόητη ύπαρξη μας με μια ταυτότητα που δεν έχουμε ή με το ληγμένο δίπλωμα μας...

Βέβαια, οι τρόποι του «Παππού» μπορεί να μην αρέσουν στον Ερμή, που έχει μάθει να σουλατσάρει ελεύθερος και να σκαρώνει διάφορες πονηριές της κλάσης και του γούστου του.
Από τα μυθικά χρόνια, τότε που έκλεψε τα βόδια του Ήλιου, δεν έχει χάσει το στυλ του και πώς να γίνει αυτό άλλωστε; Πρώτα βγαίνει η ψυχή του πλανήτη κι ύστερα το χούι του...
Σε αυτήν την φάση όμως έπεσε στα δύσκολα. Ο Κρόνος τον βομβαρδίζει με τύψεις, ενοχές και καταθλίψεις, τόσο που ο ίδιος ο Ερμής νιώθει την ανάγκη να παραδοθεί και να ομολογήσει όλα τα κρίματα του από καταβολής Ολύμπου.
Είναι και το άλλο που δίδασκαν οι Σπαρτιάτες στα παιδιά τους και τώρα κουδουνίζει σαν εφιάλτης στα αυτιά του: «Μπορείτε να κλέβετε αλλά, αν σας τσακώσουν, χαθήκατε!» Κι άντε τώρα να προνοήσει για το τέλειο έγκλημα... Πω πω μπελάς!

Το πράγμα όμως έχει και συνέχεια. Καθώς σκέπτεται να δραπετεύσει με τα γνωστά φτερωτά πέδιλα του, διαπιστώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρώτον δεν έχει πληρώσει την ασφάλεια του 2013 κι αν τον τσακώσει κάποιο τσιράκι του Κρόνου, άντε να ξεμπλέξει. Ύστερα, είναι κι αυτός ο περίεργος θόρυβος, ένα ντράγκα-ντρούγκα, που ακούγεται από το δεξί φτερό. Αλάδωτο όπως το άφησε, δεν τραβάει και θέλει επειγόντως σέρβις.

Δύσκολες λοιπόν οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, δύσκολες και οι κάθε είδους συσκευές που φαίνεται να βιώνουν την δική τους «Ημέρα Κρίσης». Βέβαια, ποτέ δεν θα πάψει να ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό». Έτσι καθηλωμένος που νιώθει ο Ερμής, μπορεί να ασκήσει το ταλέντο του στο γράψιμο, μπας και περάσει επιτέλους εκείνες τις δόλιες εξετάσεις συγκρότησης και συνέπειας. Για αιώνες προσπαθεί αλλά όλο τον κόβουνε αυτοί οι άτιμοι, οι Αιγόκεροι...

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και φυσικά οι Δίδυμοι καλούνται πρώτοι να βιώσουν τις συνέπειες -αρνητικές ή θετικές- της συνόδου Ερμή-Κρόνου. Μαζί τους και οι Ζυγοκριοί που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 15η μοίρα του ζωδίου τους. Εδώ όπως καταλαβαίνετε, πολλά εξαρτώνται από τον βαθμό ετοιμότητας και την προνοητικότητα μας. Και βέβαια, από Δευτέρα ξεχάστε κοπάνες και «τρίπλες», μέχρι την Κυριακή και πολύ τους είναι... Δεν ωφελεί επίσης να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ακολουθώντας μη συμβατές οδούς, αφού ο μπάρμπα Κρόνος θα μας επαναφέρει πάραυτα στο γράμμα του νόμου, μαζί με τις παραπομπές και τις υποσημειώσεις...

Όσα παίρνει ο άνεμος

Από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι οι επόμενες ημέρες είναι μια όαση τάξης, διορθωτικών κινήσεων και απονομής κοσμικής δικαιοσύνης, αφού πολύ σύντομα η αταξία και το χάος θα πάρουν τη ρεβάνς τους. Το Σάββατο έχουμε την Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, η οποία σε κοινωνικό, οικονομικό και βέβαια πολιτικό επίπεδο, προμηνύει ακραία «καιρικά» φαινόμενα, ικανά να ανατρέψουν το σκηνικό που με νύχια και με δόντια διατηρούν οι κρατούντες. Σε αυτήν έχουν τρυπώσει οι... πονηροί Ουρανοπλουτωναίοι, παρατείνοντας έτσι τη δράση τους -δεν βιάζονται- μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, που θα ξαναπιάσει λιμάνι ο Κρόνος.

Όσο για την επιρροή της επί προσωπικού, που κι αυτή «απλώνεται» μέχρι την παρέλαση της 28ης και κάτι... ψιλά, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη απευθύνεται βέβαια στους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), ταυτόχρονα όμως στέλνει το μήνυμα της σε αρκετούς ακόμη αποδέκτες.
Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 16η μοίρα του ζωδίου τους, όπως επίσης οι Λέοντες και οι Υδροχόοι των πολύ πρώτων και των τελευταίων ημερών, βρίσκονται επίσης σε κρίσιμη καμπή και καλούνται να αποφασίσουν με ποιούς θα πάνε και ποιούς θα αφήσουν ή τι καλό θα θυσιάσουν μαζί με τα «σκουπίδια» τους. Εδώ κάθε είδους ξεκαθάρισμα είναι θεμιτό-αν όχι επιβεβλημένο- αρκεί βέβαια να μην εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved