Αστρολογική επικαιρότητα, 4/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 4/10

Για ποιό λόγο προφυλακίστηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος;

Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, το σκεπτικό της προφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου είναι ότι επειδή το τηλέφωνο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι στο όνομα του γενικού γραμματέα της, αυτό τον καθιστά και υπεύθυνο για τα τηλεφωνήματα που έγιναν μετά το φόνο του Π. Φύσσα. «Σαν να λέμε πως, όποιος καλεί στη Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά και όποιος καλεί στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο» υποστήριξε. Με τον διελαύνοντα Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού πέρα από τις ειδήσεις με τις «εγκληματικές» συνομιλίες πολλές πληροφορίες θα μένουν ακόμα κρυφές. Και λάβετε υπόψη σας ότι θα γυρίσει κι ανάδρομος στις 21/10. Ανασκευές στις αρχικές καταθέσεις ή στα στοιχεία της υπόθεσης είναι πιθανά.

Δεν φταίμε εμείς που δεν φέραμε περισσότερα στοιχεία για να τους ασκηθεί δίωξη, δεν μας δώσατε πολύ χρόνο

Ο Ζυγός, Ν.Δένδιας, θέλοντας να αποδώσει δίκιο στην ΕΛ.ΑΣ. που παρά τα στοιχεία που μάζεψε δεν έκριναν προφυλακιστέα όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής είπε: «η ΕΛ.ΑΣ. έπραξε ότι της ζητήθηκε από τη Δικαιοσύνη, και εάν είχαν ζητηθεί περισσότερα ή συμπληρωματικά στοιχεία, οι διωκτικές αρχές θα ζητούσαν περισσότερο χρόνο και θα έφερναν εις πέρας την εντολή που τους ανατέθηκε». Η αυριανή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται πολύ κοντά στον Ήλιο του υπουργού Δημοσίας Τάξης. Πολύ πιθανόν να ανοίξει ένας νέος κύκλος στα καθήκοντα του, ίσως για να ηγηθεί μιας νέας κίνησης. Έτσι ξαφνικά, λόγω ότι ο Ουρανός βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο του....

Alexis for European Union

Είναι να μην δουν ευκαιρία για πρωτιά τα λιοντάρια και ψωνίζονται. Ως Λιοντάρι, ο Αλέξης Τσίπρας, όταν τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο να προταθεί για την προεδρία της Κομισιόν, είπε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο για την πιθανότητα ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. Το έχει σίγουρο ο Αλέξης ότι θα λύσει τα προβλήματα των Ελλήνων, οπότε σου λέει «να μην λύσω και των ευρωπαίων;». Αλέξη, μου θυμίζεις κάτι τυπάκια που παίζουν pro evolution και νομίζουν ότι θα μπορούν να «κεντάνε» και εντός του πραγματικού γηπέδου. Μόλις μπουν στο γήπεδο, θέλουν GPS γιατί χάνονται.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved