Αστρολογική επικαιρότητα, 3/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 3/10

Έξω ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν με εκπλήσσει που ένας Τοξότης (29/11/1980) κάπου μπορεί να το παρακάνει, να αμελεί τις συνέπειες ή να έχει προβλήματα με το νόμο. Είναι σύνηθες φαινόμενο και αν λάβει κανείς υπόψη και τη σύνοδο που έχει ο κυβερνήτης του, ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού (δίκες, αντιπαλότητες) υπάρχουν ενδείξεις για νομικές εμπλοκές. Ωστόσο χωρίς ώρα γέννησης δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Ο Ερμής του δέχεται ένα θετικό τρίγωνο από τον διελαύνοντα Δία, τον πλανήτη της τύχης ενώ ο Βόρειος Δεσμός του είναι τρίγωνο από τον διελαύνοντα Ουρανό, τον απελευθερωτή. Από την άλλη, ο διελαύνων Άρης αυτές τις μέρες θα τετραγωνίσει τον Ουρανό του όπως και τον Άρη και τον Πλούτωνα της Χρυσής Αυγής. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί με αιχμές, επιθέσεις, και ξαφνικά γεγονότα.

Πρωτογενές πλεόνασμα – από τα ψηλά στα χαμηλά

Ο Δίας είναι αδερφός του Ποσειδώνα κι αυτοί οι δύο ήρθαν σε αντίθεση το Σεπτέμβριο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος (24/7/1974) και πιο συγκεκριμένα, ο διελαύνων Δίας με τον προοδευμένο Ποσειδώνα. Το αποτέλεσμα ήταν ο Γ. Στουρνάρας να «βλέπει» πλεόνασμα 3 δις αρχές του προηγούμενου μήνα. Μετά όμως την επίσκεψη της Τρόικας το πλεόνασμα μετονομάστηκε σε «μικρό». 80 εκατομμύρια από 3 δις δεν είναι και μικρή απόκλιση. Τώρα φταίνε οι άλλοι που λένε «στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας θα ήταν καλύτερος» ή αναρωτιούνται αν «τα μαθήματα στην οικονομετρία και την μακρο -οικονομική τα χρωστάει;»

Βάρεσε διάλυση

Αμερική, σου λέει, η ισχυρότερη οικονομία αλλά τελικά το 'κλεισε το «μαγαζί». «Λουκέτο» κανονικό, καλέ μου αναγνώστη. Φαλιμέντο. Τι να σου κάνει και ο Μ. Ομπάμα; Αφού έστειλε τόσο κόσμο (μουσουλμάνους ως το επί το πλείστον) στον παράδεισο, είπε να οργανώσει την κοινωνική ασφάλιση. Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπήκαν σε αργία, αφού Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί δεν τα βρίσκουν. Μάλλον στη διάρκεια της επίσκεψης που δέχτηκε από τον Α. Σαμαρά τον κόλλησε... χρεοκοπία. Ο Κρόνος στο Σκορπιό δείχνει έξαρση των χρεοκοπιών, των κραχ και των απωλειών και αυτό δεν το λέμε μετά εορτής αλλά από τις 5/10/2012). Α ρε Ομπάμα, τι έπαθες! Πάντως Πρόεδρε αν θες σου δίνουμε μεταγραφή Μητσοτάκη και Στουρνάρα.

...και μια ακόμη αστρολογική επιβεβαίωση

Αν δείτε τι είχαμε γράψει στο άρθρο με τίτλο «Κρόνος στο Σκορπιό- Uranian Χρησμοί» θα καταλάβετε ότι σε παγκόσμιο οικονομικό επίπεδο ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Πάρτε μια μικρή γεύση για το τι λέγαμε για το φθινόπωρο του 2013 από το 2012 «από την μελέτη των έμμεσων Μεσοδιαστημάτων, προκύπτει ότι ο Κρόνος το φθινόπωρο του 2013 θα «καθίσει» ακριβώς απέναντι από το Winderpunkt σχηματίζοντας τον άξονα Μηδενική Κριού – Κρόνος που υποδεικνύει απώλειες ιδιοκτησίας, χωρισμούς και χρεωκοπίες.». Διαβάστε και συγκεκριμένα τι λέγαμε για την Αμερική και θα δείτε ότι είμαστε 100% μέσα!




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved