Το πάρε-δώσε των άστρων από 3/10 έως 6/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 3/10 έως 6/10

Πέμπτη 3/10

Κόντρα στο αναμενόμενο

Το σχετικά «βαρύ» κλίμα παραμένει και από αυτήν την άποψη δεν θα ήταν σοφό να προχωρήσετε σε σημαντικές ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα. Εάν το πράξετε όμως, κινηθείτε εναλλακτικά αποφεύγοντας να ακολουθήσετε την πεπατημένη. Οτιδήποτε φαντάζει ως «σίγουρη» επιλογή, απειλείται με ολοκληρωτική διάψευση, ενώ αντίθετα κάθε «αουτσάιντερ» έχει πολύ καλύτερες προοπτικές. Αυτό ισχύει και για τα τυχερά παιχνίδια... Ακόμη, αν χρειαστείτε βοήθεια θα την βρείτε ευκολότερα στο πρόσωπο κάποιου «ξένου».

Παρασκευή 4/10

Θα «μετρήσουν» οι γνωριμίες

Οι γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις σας μπορεί να συμβάλουν καταλυτικά σε μια ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών σας, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα τις χρησιμοποιήσετε. Και δεν χρειάζεστε απαραίτητα την συνδρομή κάποιου «μεγάλου». Όπως συμβαίνει συχνά στο στρατό, πολύτιμες πληροφορίες και βοήθειες που θα σας διευκολύνουν τη ζωή μπορεί να προέλθουν κι από έναν απλό,,, φαντάρο! Γενικότερα, η ημέρα θέτει τα πάντα υπό την αιγίδα των συνεργασιών κι αν κάνετε του κεφαλιού σας, το πιθανότερο είναι να το βρείτε μπροστά σας.

Σάββατο 5 και Κυριακή 6/10

Μην υπολογίζετε, χωρίς τον ξενοδόχο

Το Σάββατο η έμφαση πέφτει στους άλλους, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κινηθείτε χωρίς να υπολογίσετε τις βουλές τους. Καλό είναι επίσης να ρυθμίσετε τις οικονομικές λεπτομέρειες μιας συνεργασίας, στην κατεύθυνση ενός αμοιβαίου συμφέροντος. Από την Κυριακή το μεσημέρι, έρχονται στο προσκήνιο περιουσιακά, ασφαλιστικά ή φορολογικά θέματα, με τις αναγκαιότητες και τους περιορισμούς να... πέφτουν βροχή! Να θυμάστε ότι οι συνθήκες ευνοούν τα ξεκαθαρίσματα αλλά δεν είναι γόνιμες για επενδύσεις ή κινήσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved