Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 2 έως 4 Οκτωβρίου

Οι Ουρανοπλουτωναίοι ξανακτυπούν...

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 2 έως 4 Οκτωβρίου


Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ουρανό. Μάλιστα...

Η αλήθεια είναι πως οι δύο ουράνιοι φίλοι μας έχουν γίνει πλέον τόσο οικείοι, όσο και... τα Μνημόνια! Και βέβαια όχι άδικα, αφού δεν είναι διόλου τυχαία η αντιστοιχία της ενιαίας δράσης τους με την πολυσχιδή κρίση, που έχει ξεσπάσει στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Από το 2011, που ξεκίνησε το γαϊτανάκι των τετραγώνων τους, μαζί με την αγωνία του δανειζόμενου πριν την δόση, έχουμε μια διαρκώς αυξανόμενη αίσθηση ότι τα πάντα καταρρέουν, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν κάποιες εμφανείς εναλλακτικές. Και τώρα, να 'τους πάλι! Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας δεν λένε να μας εγκαταλείψουν, σκηνοθετώντας ένα ακόμη επεισόδιο του κύκλου τους, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι τους είναι πρωτίστως οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) αλλά όχι μόνον αυτοί. Κάθε συνεπής Ουράνιος ή Πλουτώνιος τύπος -φανερός ή κρυφός- δεν θα χάσει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια ακόμη παράσταση των δύο «μεγάλων». Επιπλέον, για τις VIP θέσεις προορίζονται οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 16η μοίρα του ζωδίου τους.

Όλα δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια από τις κλασικές παραγωγές των δύο πλανητών, με στοιχεία θρίλερ ή καταστροφής και όλα εκείνα που μπορεί να φτάσουν την αγωνία ή το ενδιαφέρον μας στο κατακόρυφο. Ίντριγκες, αποκαλύψεις, ανατροπές, μαφιόζικα κόλπα, εκβιασμοί, αδιέξοδα, παράνοιες κλπ.
Εκείνο ωστόσο που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι σε αυτό το μεταφορικό σινεμά συμμετέχουν και οι θεατές, δηλαδή εμείς, επιλέγοντας μεταξύ δύο, τριών ή περισσοτέρων εναλλακτικών σεναρίων. Είναι δηλαδή μια διαδραστική παράσταση ζωής, όπου ναι μεν η θεματολογία κινείται σε συγκεκριμένα πλαίσια αλλά το τέλος μπορεί να είναι «happy» ή «not happy», ανάλογα με το ποιό «κουμπί» θα πατήσουμε.

Εδώ δεν παύει να ισχύει το γνωστό: Σημασία δεν έχουν τόσο τα γεγονότα αλλά κυρίως ο τρόπος που αντιδρούμε σε αυτά και βέβαια ο τρόπος που είχαμε αντιδράσει στα... προηγούμενα. Εμείς φτιάχνουμε τη μοίρα μας και σε κάθε περίπτωση, η στάση μας και οι επιλογές μας θα κρίνουν πολλά.

Το πρώτο ζητούμενο είναι να μην επιμείνουμε σε επιλογές που είναι φανερό πως έχουν κάνει τον κύκλο τους και πρέπει να αντικατασταθούν. Αν μείνουμε κολλημένοι στον βράχο που καταρρέει, θα πέσουμε κι εμείς μαζί του. Αν αντίθετα προνοήσουμε να «αποχαιρετήσουμε» εγκαίρως περπατώντας σε ένα καινούριο μονοπάτι, θα έχουμε κάνει το πρώτο σωστό βήμα.
«Τέλειωσε πριν σε... τελειώσουν, άλλαξε πριν σε αλλάξουν και αιφνιδίασε πριν σε αιφνιδιάσουν». Αυτά είναι τα βασικά μηνύματα και ο έχων ώτα, ακουέτω...

Από εκεί και ύστερα, όπως έχω σημειώσει και παλαιότερα, η διοχέτευση της ενέργειας των δύο πλανητών σε πνευματικά θέματα ή την έρευνα, είναι κάτι που θα τους ικανοποιήσει σφόδρα, ιδιαίτερα αν δεν είναι μια πρόσκαιρη επιλογή της στιγμής αλλά μια επιλογή ουσίας με ήδη διαμορφωμένο παρελθόν.

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας ήταν είναι και θα είναι εν δυνάμει φίλοι μας κι αν μας κακοκαρδίσουν ας αναλογιστούμε πρώτα, τι δεν κάναμε εμείς καλά και ποιά είναι εκείνα που καλούμαστε να αλλάξουμε στην ζωή μας. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα είναι οι μάγοι που εκπληρώνουν μια κρυφή ευχή μας, εκείνη που κάναμε όταν στριμωγμένοι, τσαλαπατημένοι αλλά και άτολμοι σκεφτήκαμε «δεν πάει άλλο».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved