Το πάρε-δώσε των άστρων από 30/9 έως 2/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 30/9 έως 2/10

Δευτέρα 30/9

Ο τολμών νικά!

Ημέρα διεκδικήσεων η σημερινή, κάτι βέβαια που έχει τις θετικές αλλά και τις αρνητικές πλευρές του. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πετύχετε «με τη μια» έναν μεγάλο στόχο, με την βοήθεια μάλιστα μιας καταλυτικής -όσο και προσωρινής- συνεργασίας. Αυτό περιλαμβάνει από τυχερά παιχνίδια και «μπίζνες» μέχρι νομικές διεκδικήσεις. Στον αντίποδα ένα υψηλό ρίσκο συνδυασμένο με αυθαίρετες πρακτικές, ενδέχεται να οδηγήσει στην βίαιη λύση μιας συνεργασίας, με νομικές-οικονομικές επιπλοκές.

Τρίτη 1/10

Με όπλο τη διαίσθηση

Με τον Ποσειδώνα ενεργό, μπορείτε να επωφεληθείτε μόνον εάν ακούσετε τη διαίσθηση σας και τα συμπαντικά μηνύματα. Αν δηλαδή κάτι δεν σας «βγαίνει», μην το πιέσετε, το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα... Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή επιμείνετε σε «λογικές» κρίσεις ή κινήσεις, κινδυνεύετε να προβείτε σε ατυχείς επιλογές ή να πέσετε θύμα απατεώνων. Γενικότερα, η ημέρα δεν ευνοεί τις «κλασικές» αγοραπωλησίες και το σωστό πνεύμα είναι το «δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε».

Τετάρτη 2/10

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό

Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, ιδιαίτερα αν δεν έχετε ισχυρές «πλάτες». Πέρα από τα τετελεσμένα -και μάλλον δυσάρεστα- που μπορεί να προκύψουν, δεν έχει νόημα να αναλάβετε πρωτοβουλίες που είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, εξ αιτίας παραμέτρων που δεν γνωρίζετε. Το παιχνίδι είναι στημένο... Αποφύγετε ακόμη να δανειστείτε, αφού τα πράγματα θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Είναι προτιμότερο να «τελειώσετε» μια κατάσταση, παρά να ανοίξετε έναν φαύλο κύκλο δεσμεύσεων.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved