Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 1/10

Σελήνη στον Λέοντα – Στο πάθος θα ποντάρω και ας ξέρω πως ρισκάρω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 1/10

Φλογερό και παθιασμένο το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 29/9 στις 10.58 το πρωί, κάνοντας ποδαρικό στον καινούργιο μήνα με κατακόκκινη φορεσιά.
Η μέρα αρχίζει και τελειώνει με τη Σελήνη να περιπλανιέται χωρίς πλανητικά συναπαντήματα, προσφερόμενη για μια Κυριακή που ότι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας. Η αυτοδυναμία μας γίνεται ενίοτε παντοδυναμία, ενώ τα αισθήματα μοιάζουν με ευαίσθητους αισθητήρες που προειδοποιούν για κάθε είδους εμπόδιο. Πομπώδεις συμπεριφορές και αναζήτηση αποδοχής θα υπερκαλύψουν την έντονη δραστηριότητά μας.

Στις 30/9 43' μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει ώρες πριν, κάνει το βράδυ αυτό να μοιάζει με ουρανό γεμάτο πυροτεχνήματα. Ιδανικό βράδυ για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να βγούμε έξω να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε, να πούμε σ΄ αγαπώ, να ερωτευτούμε ξανά.
Στις 6.40 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 8.10 η αρμονική όψη με τον Ουρανό, ανοίγουν την ημέρα με την προειδοποίηση πως όσο και αν επιθυμούμε να ηγηθούμε των καταστάσεων, θα πρέπει να δείξουμε ταπεινοφροσύνη, διότι θα πληρώσουμε ακριβά την έπαρσή μας. Ο ενθουσιασμός που θα επικρατήσει όλη την ημέρα, δεν θα πρέπει να είναι ασύδοτος, διότι το πάθος που μας κυριεύει δεν είναι ο καταλληλότερος σύμβουλος.

Την 1/10 στις 5.03 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 7.49 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη, ανοίγουν τον μήνα και την ημέρα με πυρακτωμένα αισθήματα.
Εστιαζόμαστε στα ερωτικά μας, ενώ οι συζητήσεις μας στρέφονται γύρω από σενάρια, σχέδια και εμμονές. Η εσωτερική ένταση μας ακολουθεί σαν τσίχλα κολλημένη στο παπούτσι μας, που όσο και να το τρίβουμε κάτι μένει και κολλάει. Το βράδυ προσφέρεται για ερωτικές εκτονώσεις, που θα μας απαλλάξουν από τις δυσάρεστες αντιπαραθέσεις ζήλιας και γκρίνιας.
Στις 9.52 το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, αλλά το πάθος μας παραμένει αμείωτο. Το πολύ πολύ, να θελήσουμε να το καταγράψουμε και σε κιτάπια.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί δεν κρατιέστε με τίποτα, κάνετε το δικό σας, επιμένετε και εξωθείτε στα άκρα καταστάσεις. Κάποιοι θα το απολαύσετε, κάποιοι άλλοι θα ψάχνετε για εξορκιστές.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες είστε σε μεγάλη φόρμα, ενώ έχετε βάλει σκοπό να φέρετε εις πέρας δύσκολες καταστάσεις και να γεφυρώσετε χάσματα.

Ιχθύες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Παρθένοι ενοχλείστε πολύ με την επιμονή κάποιων και δεν δίνετε το χειροκρότημά σας για να τους εκνευρίσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved