Αστρολογική επικαιρότητα, 30/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 30/9

Στις 6 και 40 το πρωί «εγέρθητο» από την αντιτρομοκρατική για να οδηγηθεί στη φυλακή

Οι εξελίξεις στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι καταιγιστικές τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Το μεσημέρι της Παρασκευής με τη διελαύνουσα Σελήνη να ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα (κοινωνικοπολιτικές ανατροπές μεγατόνων) ο αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου συνέταξε πόρισμα που χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή, εγκληματική οργάνωση. Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι Υδροχόος και εκείνη την ημέρα ο Ήλιος του δεχόταν ακριβή αντίθεση από τον διευλάνοντα Άρη. Η επίθεση που ένιωθε ο γενικός γραμματέας ότι δέχεται τον τελευταίο καιρό κορυφωνόταν και μια μέρα πριν τη σύλληψή του προέβηκε σε μια κίνηση αντεπίθεσης. Κατέθεσε μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής φάκελο με στοιχεία που προσιδιάζουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. Το από δω και πέρα στο πολιτικό σκηνικό κρύβονται εκπλήξεις και ανατροπές. Όπως είχαμε γράψει από 14/9 η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλες αναταραχές. Ωστόσο επιμένω ότι αυτά είναι τα προμηνύματα που ξεκινάνε από 10/10 που μπαίνουμε σε προεκλεικπτική περίοδο.

Το πολιτικό θερμόμετρο στην Ευρώπη ανεβαίνει επικίνδυνα

Η νευρικότητα στις κυβερνήσεις της Ιταλίας και της Ελλάδας είναι διάχυτη. Στις 4/10 αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για τον Σ. Μπερλουσκόνι και ήδη οι βουλευτές και οι γερουσιαστές του κόμματός τους έχουν απειλήσει ότι αν ο αρχηγός τους αποπεμφθεί από τη Γερουσία, θα παραιτηθούν. Το ενδεχόμενο με τον Ουρανό εκείνη τη μέρα στην 10η μοίρα σε αντίθεση με Ήλιο και τετράγωνο με Πλούτωνα μόνο σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι.

Που να δώσω – που να δώσω σήμερα

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό οι πιέσεις για μάζεμα χρήματος μεγαλώνουν και η κυβέρνηση στέλνει νωρίς – νωρίς τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014. Φωτιά και λαύρα θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας για όσους έχουν οχήματα μεγάλου κυβισμού καθότι πλέον θα πληρώνουν και φόρο πολυτελείας. Βέβαια οι εκπλήξεις δεν σταματάνε καθώς οι κυβερνώντες εξετάζουν αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των οχημάτων, αυτή τη φορά ανάλογα με τη λιανική τιμή.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved