Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/9 έως 26/9

Σελήνη στους Διδύμους – Και τι ζητάω, μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/9 έως 26/9

«Και τι ζητάω»; Λέει το άσμα: «Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω».
Να η ευκαιρία λοιπόν αυτό το διήμερο καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 24/9 στις 10.35 το πρωί, προσφέροντάς μας ένα ξεκούραστο διάλειμμα, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Οι περισσότεροι πολύ φορτισμένοι από την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε, ξεσκεπάζουμε τα καλά κρυμμένα υπονοούμενα που μας άφησε.
Στις 1.37 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο, μας τροφοδοτεί από το πρωί με κουράγιο, ενέργεια και δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της ημέρας, ξεπερνώντας ανώδυνα τις δυσκολίες. Ιδανικό διάστημα για να διεκπεραιώσουμε διαδικαστικά θέματα και να επικοινωνήσουμε τις απόψεις μας προς όφελός μας.
Στις 4.53 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα θρέφει τη φαντασία μας, αλλά μπορεί να αποβεί και παραπλανητική. Χρειάζεται προσοχή ως το βράδυ σε όσα ακούμε, ή λέμε, καθώς και σε συνάψεις συμφωνιών.
Στις 25/9 στις 8.01 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με διάθεση να τολμήσουμε να πάρουμε ένα ρίσκο και η επιρροή της θα μας συνοδεύει ως νωρίς το απόγευμα. Ψάχνουμε τον ιδανικό τρόπο να επικοινωνήσουμε μια επιθυμία μας, αλλά κανείς δεν μας φαίνεται αρκετά εντυπωσιακός. Το ζητούμενο δεν είναι να πούμε κάτι, αλλά να το κάνουμε να ηχήσει έντονα και διεισδυτικά. Το ξεσήκωμα που αισθανόμαστε μέσα μας γίνεται όλο και μεγαλύτερο καθώς στις 10.21 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, μας προτρέπει να βγάλουμε το πλεόνασμα της ενέργειάς μας με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούμε. Οι περισσότεροι θα προτιμήσουμε τη λεκτική δράση και αντίδραση, ωστόσο το βράδυ προβλέπεται ενδιαφέρον με έμφαση στο γραπτό λόγο και στη νοητική δραστηριότητα.

Στις 26/9 στις 2.20 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ερμή, μας οδηγεί από το πρωί στο απόγειο της διπλωματικής ικανότητας και πειθούς, αποτελώντας ως το απόγευμα το σκαλοπάτι για την κατάκτηση των πιο τρελών επιθυμιών μας. Μην αφήσουμε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο αν έχουμε στο νου μας να επιτύχουμε κάτι, που άλλες φορές θα μας φαίνονταν βουνό.
Στις 10.25 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και από αυτή τη θέση το μήνυμα είναι ότι κάναμε κάναμε, καιρός να λογοδοτήσουμε.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, πείθετε ακόμα ελέφαντα να μπει σε ντουλάπα, αλλά το θέμα είναι να πειστείτε και εσείς για τα λεγόμενα και τις πραγματικές σας προθέσεις.

Παρθένοι και Ιχθύες, είστε οι μόνοι που μένετε ανεπηρέαστοι από το γενικότερο κλίμα ευφράδειας και έκφρασης, ενώ προβάλλετε ενίοτε και αρκετή ειρωνεία και περιφρόνηση. Μην τα βάζετε όμως όλα στον ίδιο σάκο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε μια κατάσταση, μην προσπαθείτε να τη φέρετε στα μέτρα σας. Απομακρυνθείτε απλά από την κατάσταση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved