Αστρολογική επικαιρότητα, 24/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/9

Μύρισε φθινόπωρο, η ισημερία όμως δεν συνέβη ακόμα

Οι συννεφιές και τα πρωτοβρόχια έκαναν μια πρώτη εμφάνιση, κλείνοντας το μάτι στο φθινόπωρο με τον Ήλιο στο Ζυγό που μπήκε και επισήμως την Κυριακή το βράδυ. Τι γίνεται όμως με την ισημερία; Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτέμβρη μόνο για τις χώρες που βρίσκονται κοντά στον Ισημερινό. Στην Ελλάδα που βρίσκεται 38 περίπου μοίρες βορειότερα, η φθινοπωρινή ισημερία («ίση μέρα – ίση νύχτα») θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Απεργιακό δελτίο

Μέρα Άρη η Τρίτη. Διαμαρτυρίες και εντάσεις με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις να κορυφώνονται εν όψει της σημερινής συνάντησης των απεσταλμένων της Τρόικας με τον υπουργό μεταρρυθμίσεων Κυριακό Μητσοτάκη. Η Σελήνη από τις 10:30 π.μ. περίπου θα είναι στους Διδύμους και ετοιμαστείτε για κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο. Σε απεργία οι καθηγητές και οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα ασφαλιστικά ταμεία. Προκήρυξη για 48ωρη (σήμερα και αύριο) έχει κηρύξει και η ΑΔΕΔΥ σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ.

Μέρκελ: Κέρδισε χαλαρά έμεινε όμως χωρίς κυβερνητικούς εταίρους μετά την ήττα των Φιλελεύθερων

Με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε αντίθεση με τον Ερμή κυβερνήτη του 7ου (συνέταιροι, συνεργάτες) για κακή τύχη της καγκελάριου Α. Μέρκελ τίτλοι τέλους έπεσαν στην συμμαχία της με το κόμμα των FDP μετά το «Βατερλώ» τους. Συγχρόνως, ο διελαύνων Ποσειδώνας απέναντι από την Αφροδίτη της Ά. Μέρκελ στον άξονα 2ου – 8ου φέρνει τη Γερμανίδα Καγκελάριο σε μια προσπάθεια συγκερασμού ανόμοιων πολιτικών πάνω σε οικονομικά θέματα. Το πάζλ είναι για δύσκολους λύτες γιατί η μη είσοδος στη βουλή των μέχρι πρότινος συμμάχων της ουσιαστικά πυροδοτεί εξελίξεις όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη. Ας μη ξεχνάμε ότι την επόμενη διετία ο Κρόνος θα είναι στον 12ο οίκο του χάρτη της Γερμανίας ενώ ο Ποσειδώνας θα τετραγωνίζει τον Ωροσκόπο της. Επικοινωνιακή αβεβαιότητα και πολιτική αστάθεια.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved